Host, snörvel, fräs..

Vaknade av alarmet kl.10 för att pallra mig upp o plugga matte. Dock har jag nog sovit ungefär tre timmar inatt pg.a hosta o att jag knappt kunnat andas. Vid 08 kom jag iaf på att det var mycket lättare o andas om jag lade mig på rygg, fick tänka på hur man gjör med barn faktist, funka ju på mej med :p

Iaf så äre bara att pallra sig upp, sätta på te, rosta macka och sätta sig med matten, så det är precis vad jag ska göra nu innan jag om två timmar på nåt sätt ska orka pallra mig upp till skolan för 2,5 timmars lektion.

Får se hur många som kan höra vad jag säger på min redovisning imorn, kul att det hela ska videofilmas och lägas upp på skolans interna server med. FML.


Måndag Igen..

..och efter långledigt får vi väl ha krafter till sista veckan nu innan finals. Blir Matte final på Tisdag nästa vecka och sen både Hospitality och Pop&Rock på onsdagen. Blir mkt plugg och tragglande, får börja redan denna veckan så man hinner slå in allt :)

Har en muntlig presentation i Hospitality på onsdag kväll med dock, är riktigt nervös inför den, gillar inte alls att stå sådär framför en grupp och hålla låda. Inga problem om jag bara hänger i stor grupp, kan utan problem stå i centrum och vara den som pratar, men när man ska läsa just och allas ögon är på en, då blire helt plötsligt läskigt..skumt. 

Helgen var lugn och fartig om vartannat och vi hade finbesök av bästaste Hampus och Björn i lördags. Alltid trevligt, de åker hem till Sverige på onsdag efter sin termin på UCLA. Trevliga pojkar! Kommer bli tomt här i SB med efter terminen är slut, många som åker hem, många för gott. Men så är det ju.

Kallt har det blivit med här i SB, 14 på dagarna men blåsigt och bara 2-6 grader på kvällarna, burr..tur jag har min stora burriga halsduk, speciellt då hostan och halsonten inte vill släppa. TRÖTT PÅ ATT SNORA NU.




Juste, glömde säga att jag bevittnade en olycka här utanför vårt hur igår. Hörde en stor smäll, tittar ut genom fönstret och ser att en bil kraschat in i trädet och vårt höga staket/grind. Går ut på vår framside patio, tittar ner och ser nån springa från bilen med en massa piller och runt hörnet. Mycket droger i de här kvarteren så var säkert att han var jagad av nån. Fick iaf gå ner o prata med polisen Troy sen som blev lite av min kompis. Han kunde inte komma upp för att ställa fler frågor så han fick signalera in genom mitt fönster med ficklampa, jag han var skojig..läskigt iaf att sånt här händer precis där man bor. Dessutom hade en man stått på andra sidan grinden igår när anna kom hem och tittat på henne, sen gått fram och stått precis på andra sidan gallret när hon skulle gå upp. Nu vill jag ännu mer flytta härifrån, har redan börjat kolla.

Nej nu ska jag palla mig upp till Academic Office bl.a för att finslipa på det sista inför redovisningen. 



Happy thanksgiving!

Det märktes definitivt nere på stan idag, helt folktomt när jag gick hem från middag DT med Anna och Carro. T.o.m de hemlösa verkade mättna och tillmötesgående.

Min status såhär kl 22.17 ser iaf ut nåt såhär:

Kalkonintag: 0 - Jag körde på köttslamsa stek istället.
Alkoholintag: 1 röd muggg Vanilla vodka med RootBeer.
Antal foton tagna: 19 (Se smakprov nedan..)
Dagens Starbucks val: Tall Pumpkin Spice latte.
$ spenderade idag so far: 27.
Kvällens outfit: Shorts med leggins, stövlar och lila top.
Facebook status: HotMess.

  
   


Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder..

..sade jag och tog mjukisbyxor över träningsbyxorna, munkjacka + vindjacka över t-shirt och vantar på de små. Sem begav jag mig ut i den minst sagt kyliga blåsten stormen men kom iaf till gymmet :) Var inte taggad innan men glad att jag trälade mig dit trots hinder som väder och uteblivande gympartner, känns bra efteråt :) 50 min CrossRamp + 30 min styrka + 15 stretch, inte alltför fy skam ändå en tisdag kväll..

Nu ska jag titta på några avsnitt av Solsidan som jag ladd..jag menar har på datorn ;p Missat det programmet och det har ju tydligen kära "Mia & Klara" medverkande ju..älskar dem!

Den här låten snurrar runt, runt i mitt rum just nu..





1 + 1 kommer alltid va' 2

Två utmanande dagar kvar i skolan nu innan vi går på lite Thanksgiving ledigt över en lång helg :)

Så ville skulle slippa vår Supervision lektion sent på Onsdag kväll, hade vi vår lektion idag istället - LIVE. Alltid lika skoj, vi gör detta verja år på Thanksgiving. Lite som Skype fast Dr.D pratar och vi kan hålla med med tummen upp, smile gubbe, applåd, räcka upp handen osv. Dock måste hon ge oss micken, ja ni förstår. Väldigt intressant att man faktist kan få fram sitt bdskap och föra diskussion så där ändå. Kommer jag lätt använda mig av vid möten med viktiga personer utomlands i min framtid, behöver ju inte företaget betala för att flyga dem överallt heller, miljötänk ;p

Okej, som ni märker är jag mest flumm, detta p.g.a en lång dag och lite sömn i helgen...och kanske på att kl. är 12.38 och därmed långt efter läggtid om man ska orka upp skapligt och plugga matte + ha matte test imorn.

Har "fått tillbaka" min hårddisk från min gamla laptop som crashade, äntligen! Så nu har jag alla mina gamla bilder och alla viktiga dokument igen. Bjuder på lite gamla godingar jag inte sett på ett tag..

New Years in Brazil 2009/2010 Hulken och de två jättarna? ;p En Granada cin mis amigas mejores..   Fina student flickor på champagne-frukosten hos Johanna!

♥ PEACE.LOVE.AND.UNDERSTANDING ♥


Fredag..

..eller nja, det är ju egentligen torsdag, men det är som min fredag då jag inte har några lektioner på fredagar :)

Idag hade jag bara matte lektion, dock ett stort Quiz så fick plugga lite dessförinnan, men annars en ganska lugn dag. Valde klasser inför nästa termin, självklart krånglade det så måste gå till Academic Office imorn och fixa det. Vill ju ha mina klasser :)

Alldeles straxt hämtar Jesus upp mej för en work-out sesh på gymmet! :)
Efter det blire att slänga i sig nåt ätabart snabbt, duscha och sätta på party klackarna. Glömde min plånbok med Carro igårkväll så måste ta mig fram som en handikappad mellan alla dess bussar, men men ska nog gå :p

↔ω↔Ω↔ω↔↔ω↔Ω↔OVER-AND-OUT↔Ω↔ω↔↔ω↔Ω↔ω↔


Saknaden är stor..

..efter er där hemma emellanåt, idag är en sådan dag! Ju närmare jul vi kommer, ju större blir saknaden.

Det är en av de få nackdelarna med att vara ute och se sig om i världen, men kanske ska jag inte klaga, kan ni tänka er hur mycket värre det måste varit innan det fanns Skype, Facebook och andra snabba kommunikationsmedel att ta till.

Jag tänker iaf lägga in lite fina nya bilder på mina underbart fina syskon och sen ta mig till skolan för att kväva min saknad med plugg :)


De två systrarna


Finaste Klutt bland höstlöven


Aprikosmos är mys


Fyra-årig Cowboy! ♥


Papa was a rollin stone

Helgen tillbringades i SLO (San Luis Obispo, ungefär 2 timmar norr om SB). Tog bussen dit i Fredags eftermiddag och blev uppmött på en kall mörk tåg station av Emily. Vi åkte hem till henne en sväng och sen var det bara dags att göra sig iordning för kvällen. Vi mötte upp resten av gänget DT och klarade av två barer innan 5 av oss drog hem och spelade spel till långt in på småtimmarna. Himlans trevligt! :)

På Lördagen åt jag, Emily, Travis och Nick Sushi nere på stan innan vi åkte hem till Nicks STORA fina hus. Massa folk joinade ju senare det blev och runt 22 var vi redo och inpackade i bilen för att bege oss till bergen för Rave. bilturen tog 1,5 ttime och stämningen var på topp. Sen dansade vi till 5.02 på morgonen då vi begav oss hem igen, snacka om att vi alla somnade BUMS! Riktigt skoj, mkt bra musik.

Söndagen var lugn och kl 15.20 hoppade jag på tåget som längs kusten tog mig ner till Santa Barbara igen. jag hade bara träffat Emily två ggr. innan detta, och det var i DC för länge sen. Men vi hade skoj och jag tror vi kommer hänga mer framöver! :)

tyvärr hade jag inte min kamera med mig till SLO, så detta är de enda bilderna från helgen och de är från Ravet i lördags.

I bilen dit.. Jag, Emily och Tom Our group :) Renee och lights.. Emily, Nick, jag.. 



Efter en skoj helg är jag nu redo för ännu en veckas pluggande, tänka sig att vi bara har fyra veckor kvar i skolan nu! Terminerna springer iväg och idag har jag mitt fjärde musik quiz i Pop & Rock history, 70-tals musik så lite lättare och iaf några band man hört talas om förut :)


I övrigt vill jag även passa på att ge en försenad hälsning till min käraste pappa på fars-dag. Du är verkligen en underbart fin pappa och jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag uppskattar dig, saknar dig och älskar dig pappsen! 5 fina barn har du lyckats få till, inte illa! :) ♥

Jag, Pappa, Ester, Sara & Lukas

Bild från i somras när familjen Svensson hälsade på mej på jobbet i Gamla linköping!


Veterans Day!

Det har vart en busy vecka (tror jag säger det varje vecka? ;p), sjuk har jag lyckats gå o bli med. Bara förkylning men rinnande/täppt näsa så man får sitta o snörvla i bibblan varannan sekund och dunkande huvudvärk på det, nej INGE KUL.

Idag är det dock Veterans Day så vi är lediga. Skönt att vakna och faktist inte behöva göra nåt. Kunna få ta det lite lungt, orkar jag pallra mig upp för att gör Te tro? 

Kallt har det börjat bli ute med, igår kväll var det 6 grader. Burrrrr, höst i luften! Hur är det hemma i Sverige?



Redan lördag kväll!

Shit, vad helgerna springer iväg! Iofs ska jag väl inte klaga, jag har ju tre dagars helger varje vecka :p

Igår hade vi lite fest här hemma, det var skoj, slutade dock alldeles för sent så lite små seg har man vart idag. Har ändå klarat av att plugga lite Hospitality och gå till gymmet. Inte fy skam :)

Får se vad kvällen har att erbjuda..



"I don't know what the future may hold, but I know who holds the future.."


I lOvE mY sIs






Du är så vacker ♥


12.24am

Inte konstigt att ögonen börjar bli tunga kanske, alldeles straxt dags att stänga fabriken för denna dag, men ville bara sprida lite kärlek här på bloggen innan. Pratade med pappa, Milla och Ester på skype förut, alltid lika mysigt. Lukas hade sagt att han drömt om mig och saknade mig, sötaste lilla tuss! Men visst har du rätt Camilla, jag saknar er grymt mycket min stora, underbara, fina familj - Ni och vännerna är vad som får mig att vilja komma tillbaka till kalla, gråa men ack så underbara svealand.

När jag får hemlängtan brukar jag titta på svenska TV-program, det får en att känna sig lite närmare hem, därför har jag idag haft Paradise Hotel maraton, kan inte slita mig! Jag älskar allt som har med reality-shower att göra asså, Haha..



Jag saknar oxå svenskt godis jäkligt mycket, godisgris som man är, nån kanske vill skicka ner en påse!? ;D


RSS 2.0