Solskensdagar..

Jaha, då var det visst två veckor sedan jag uppdaterade här sist..sjukt vad tiden går när man är upptagen och har roligt!!
Jag är inne på min tredje vecka på min Internship och idag kl. 16 håller vi i ett invignings event för en ny terminal de byggt på flygplatsen i SB. Blir skoj, men alltid lite nervöst och pirrigt inför ett stort event, man måste ju vara på sitt bästa i alla lägen! Tur jag har Amanda som Partner In Crime :)

I Lördags hade vi Brasiliansk fest i vår lokal, vi hade baren öppen, buffeé och det var dansande glada Brasilianare överallt! Innan dess hade vi ett bord på en vin festival på förmiddagen, mkt intressant folk och mycket gott vin i solskenet.

I Söndags blev det mysig strand dejt och Sandbar efter det. Alltid skoj med trevligt sällskap!

För övrigt har jag inte fått beslut från CSN än om jag får pengar för flugbiljett eller ej, så håller på det ett tag till..

Nu blir det duschen innan jag måste springa till tvättomaten på hörnet och ta hem min tvätt :)


Puss ♥

14 Juni

Ja nu sitter jag här på min praktikplats, eftersom företaget bara varit igång sen 19:e Maj är mitt och Amandas temporära kontor för tillfället ute på terassen tills vi fått iordning där inne. Sitter med våra laptops i solen och dricker kaffe, inte helt fel :)

Blir lite segt såhär i början när man inte har så mycket uppgifter och inte är så insatt. Har ringt fotograf om bilder från invigningen, kollat runt på vår FB sida och hemsidan, se vad som kan förbättras..annars är det mest möten och events senare i veckan.

Igår efter möten åkte jag och Warren (chefen) på Tequila tasting nere DT för att networka lite, var skoj :)

Nej nu är Amanda tillbaka från sitt ärende så nu ska vi ta oss för någonting igen.




Logo





Invigning av lokal




The first day of the rest of the summer.

Idag ringde väckarklockan 7.30, inte tidigt alls tänker många av er, men när man är van att sova till man vaknar varje dag (ca 11) så var det segt :) Hoppade iaf in i duschen för att sen upptäcka ett email från chefen på praktikplatsen som säger att klockan 10 nu är klockan 14 istället.
Måste dock erkänna att det nästan var lite skönt, är lite nervös faktist så skönt att man får ta det lite lugnt och förbereda sig ett par timmar :)

Jag fick en praktikplats i sista minuten, var på intervju i fredags, fick se lokalerna och så börjar jag nu idag. Det är som "Event co-ordinator" för ett ny uppstartat Event företag så kommer bli mycket marknadsföra, boka event, utöka kundbas osv. Inte fått alla detaljer än, får återkomma :) Men jag ska iaf jobba tillsammans med en annan tjej, Amanda, ska bli kul att träffa henne senare sen idag.

 Hoppas skolan godkänner bara, annars blire svårt att få hoppa in på en sommarkurs efter den redan startat. Måste ringa International Office nu och dubbelkolla.

För övrigt var helgen mulen, kall och inte alls så värst intressant eller skoj :p Men idag är solen framme igen och jag ska försöka lugna mina nerver och njuta lite av dagen.


7 Juni 2011.

Ibland är det ganska långtråkigt att vara ledig från skolan såhär, speciellt om vädret sviker. Men idag är dock det fina Cali-vädret tillbaka och mycket står på schemat. 

Först blir det lunch dejt med en söt pojke :p Efter det hämta upp Natasha på jobbet och gå på Farmers Market (lokala odlare säljer frukt, grönsaker, blommor osv.) och sen ska vi träffa en av Natsahas tjejkompisar för lite Beertasting :) Tror vi ska klämma in gymmet sen senare ikväll med, beach säsongen är här och all träning är bra.

Än så länge har jag inte fått något svar om praktikplats för sommaren, den ska ju börja 13 Juni, vilket är nu på Måndag. Har en tjej som jag ringde igår, det skulle kunna vara det annars blir det nog sommar kurs istället..inte fy skam det heller, ville ha en slapp och rolig så tog The Psychology of Human Sexuality, helt ok det med :)

Nej, nu ska jag dricka upp kaffet och sen hoppa in i duschen!



Lite bilder från när Natashas pappa var här förra helgen:


Tågstationen i bakgrunden.


På Starbucks..fundersamt haha


Shoppa födelsedagsklänning (som jag fick i present av Natashas pappa, urgulligt!)


Innan utgång på min födelsedag!



♥ Adele.



"The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling
We could have had it all
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)"


RSS 2.0