All Helgona..

..eller Halloween som de kallar det här nere, är nu över och det har vart en minst sagt rolig helg med mycket fest och galna kostymer!

Idag äre tvätt, gym och plugg på mitt schema - söndagar i all sin prakt.

Bilder från helgen finns på FB men mina kostymer från torsdag, fredag & lördag var iaf dessa:



En lite blondare version efter torsdagens besök hos frissan :)


Time Robbers and other distractions

Oj, Oj, Oj det var en busy helg som passerade och veckan därefter har bara sprungit iväg! tänk att det redan är Onsdag Torsdag(då visaren i skrivande stund visar på 01.09). Imorn ringer kl. 09.00 för att jag ska hinna infinna mig för klippning och slingning på Paul M kl. 10.

Har Matte prov kl. 15 och hoppas hinna med att plugga lite innan dess med, blir tajt om tid men sen när provet skrivits är det ju faktist helg, och inte vile helg som helst utan HALLOWEEN! Blir grymt skoj..

nej, jag slänger in lite bilder från den underbart roliga, mysiga och trevliga helgen vi hade i LA!

Hampus, Therese och Björn innan utgång fredagkväll Såpbubbel-Elin :)  IHOP   Mkt Taxi blev det Andrew, patrick och Anna.. Anna o Jesse The girlies.. 


I keep a special place for you in my heart..

Idag äre plugg för hea slanten så bjuder helt enkelt på lite godbitar tagna av Oscar, när de var här och hälsade på från LA.

Enjoy!

På väg ut på piren..


Utsikten från läktaren på Campus är inte fel!


My Monday..

Ja, det blir nästan som min måndag idag då jag var hemma sjuk igår, men idag mår jag okej nog att tvinga mig upp till Campus. Har matte lektion 3 - 5.20 och sen blire plugga i bibblan en bra stund. Har Pop&Rock History mid-term imorron + mattläxor + 3 Hospitality kapitel & uppgifter. Blir en busy vecka, men högt tempo och positiv attityd löser det mesta, eller hur! :)

Ser dock ut att bli samma regn & åsk-oväder som vi hade igår, även idag..får trycka ner den röda regnjackan i handväskan oxå, blir tungt uppför de 213 trappstegen det här ;p


Work-out & Grocerie shopping..

..is what I'm spending my Sunday night doing :)

Helgen var avkopplande och rolig. I fredags gick jag och Sanni ut med några kompisar, socialt och skoj på O'malley's..

Sen igår planerade jag en liten överrasknings för-fest för Anna som inte alls gick som den skulle :p Slutade med att jag åkte med Zahara hem till hennes kompis som hade födelsedags fest och så festa vi där resten av kvällen. Var trevligt.

Nu - gymmet!






W.E. A.R.E. W.H.O. W.E. A.R.E.


Smile and the world will smile with you..

Äntligen är denna skolvecka över! Såhär mycket har jag inte pluggat på länge, men det är faktist ganska skönt att det är en-två veckors intensivt pluggande mer sällan, och lugnt däremellan :)

Än så länge är det enda som är planerat för kommande helg, att gå ut och fira Anna i efterskott på lördag. Skönt att inte ha så mkt planer eller några måsten inför helgen faktist :)

Igår var jag, Chanse (roomie) och hans tjej Casey och tittade på Ray som spelade med sitt band på Sandbar. De var riktigt duktiga faktist, deras sångare Orlando har en helt underbar röst! Så det var ett trevligt avbrott från pluggandet, lite fira att finals:en förhoppningsvis gick bra..

imorse pratade jag med Camilla på Skype..Lukasen tycker fortfarande det är riktigt skumt att han kan se mig och höra  mig även fast jag inte är där :p Men han kunde iaf få fram att han skulle ha cowboy-födelsedagskalas på söndag med sina tre kompisar, det ni, det är grejer för en soon-to-be 4:a åring! Fick även höra Ester jollra och s nutta lite..

Lite nya bilder på finaste mysungarna!


 
      


♥ I love my family ♥


Ny vecka, nya tag..

Denna veckan äre mid-term tider. Dock har jag "bara" final i Front Office Operations på onsdag, hade matte mid-term förra veckan. Så blir att plugga på i matten och sen koncentrera mesta tiden inför onsdag.

Har vart en skoj helg, lugnare än de vart nu på sistone men det behövs det med ibland :)
I fredags kom Annas svenska kompisar hit och hälsade på, de pluggar i LA så vi tog med dem  ut och visade hur det går till i SB, rejält skoj!
I lördags visade vi runt pojkarna i SB, så himla fint det är här - man blir påmind ibland, blir ju annars lite att man tar det för givet..På kvällen firade vi Ray på Tonic eftersom han fyllde på söndagen (10/10/10), nyktert för mig men ack så skoj ändå :)

Det har iaf vart underbart väder, sådär 23-28 grader, lagom varmt. Dock märker man att det börjar bli höst för kvällar, nätter & morgnar kan vara ganska kyliga.

Lägger in lite bilder från helgen istället, jag tog inga men Anna gjorde :)

    

Var kul att ni kom o hälsade på pojkar, ses snart i LA! ♣


Onsdag kväll..

Ja, då var man hemkommen från Hospitality lektion och från att ha vart på campus för andra lektioner och biblioteksplugg i dryga 8 timmar!

Men ikväll blire att fira allt veckans slit med lite dans på Sharkeez. Är väl inte favoritstället men det är 18+ ikväll och då Anna i min hospitalityklass inte är 21 får det passa..Carro, en annan svensk tjej, hänger oxå på :) Blir lugnt med drickandet dock ska ju upp 9.00 imorn igen för en ny helfylld dag av slit, bl.a matte-midterm!!

 Lite dans är ju dock bara bra för att få bort lite stress och få ny energi, eller hur?



Min del av armbandet Sita och jag delade innan hon åkte hem i Torsdags. (Mitt gick dock sönder samma dag när jag fastnade i en kofta. Fiffig som man är använde man en säkerhetsnål som ersättning - både coolt snyggt och praktiskt! :)


So fresh you could taste the crunch!

A couple'a faves right now! :)









How lucky we are!

PRODUKTIV är ett ord som lätt beskriver helgen. Har hunnit med tvätt, gym, plugg, skratt, partaj, stor städning av kök och hunnit se ikapp förra veckans idolavsnitt ;p

Veckan som står för dörren kommer beskrivas med orden PLUGG & SLIT :p Nej nu är jag för trött för att blogga, bilder från helgen får tala för mig! :) Puss ♥



     


It's funny how you can forgive but not forget

Igår åkte min andra halva Sitaloo till slut tillbaka till Sverige efter en hel månad av roliga upptåg. En månad som jag lätt kommer minnas som en av de bästa månaderna. Det var mycket tårar där vid bussen men Anna insisterade på lite shopping på Forever så inhandlade lite nya trosor och vips så var humöret lite bättre..shopping är bra hjärt medicin :)

På kvällen blev det invigning av nya Promoters & DJ's på EOS. Det var en galet rolig kväll med mycket bekanta glada nunor :) Dancin the night away!! Ω

Idag har jag fixat iordning i rummet. Fått in mitt klädställ och kunnat städa undan nu när Sita's saker försvunnit..Slänger in lite bilder på hur det ser ut med vettja! :)
Ikväll kommer Christina till Sb från LA, så det blir ett kärt reunion for sure :)

Nej, kör lite bilder från Sita's sista dagar här helt enkelt och hoppas ni njuter av helgen!


     


RSS 2.0