Sörping..

..fick idag, trots lite mulet väder, bli ett bra utflyktsmål för att fira av några dagars ledigt och ladda upp för några kommande dagar av jobb igen. Och Söderköping är verkligen kanonfint! Vi tog tuffe-tåget runt stan och fick stadens historia berättad samtidigt som vi åkte genom de små smala gatorna med gamla söta hus. Vi, jag, mamma och Simon passade även på att spela Minigolf, jag var nära på att vinna men Simon gick om mej med nåt poäng i slutet - typiskt ;p

Annars har jag hunnit med att träffa Elin en sväng, och vart ute och gjort stan osäker med Emma och Ellen med. Vi gick till Platens där jag träffade ett bekant födelsedagsbarn vid namn Amanda, fullt festandes minsann. Och sen träffade jag även käraste Herr Höckerbo, många år sedan sist så var kul att ta igen lite spilld tid :) Synd dock att Emma tapade bort sin Iphone och grejor, tattare som snor andras saker sådär, det ogillar vi starkt!

Nej ska se nyaste avsnittet av True Blood nu innan sängen kallar på mig. Jobbar en vecka framöver nu men slutar ju aldrig senare än 18.30 och börjar inte tidigt heller, så kom ihåg att jag gärna hittar på saker på kvällarna :)

Peace out!


¡¡Viva España!!

Jag har sagt det från början, att Spanien kommer vinna hela VM, och tänk så rätt jag fick! Dock trodde jag nog inte det helt och fullt, utan hoppades nog mer, men lika glad är jag för det i nuläget! Tänk om jag hade vart en sån där som bettar och grejor, då hade jag kanske fått en slant, attans ;p

Snyggt var målet med, och de spanska pojkarna minst lika fina som alltid..yumm! ;p

Aja, nu ska jag lägga mej och läsa i min "Tourism a modern synthesis"-bok innan jag förhoppningsvis blir trött och kan somna sött. Imorron är det jobb 09.30 - 16.00, nästan så jag hoppas på lite regn eller nåt, så jäkla varmt att stå i infomagasins lokalen i den här värmen.




¡¡Viva España, unos de los países mas cerca de mi corazón!! ♥


En timme kvar till hemgång.

Nu när det är såhär varmt är det inte lika mycket folk som strömmar in här på Infomagasinet i Gamla Linköping. Jag har skrivit klart alla mina jätteroliga franska texter, eftersom jag inte pratar franska och bara kan förstå ungefär vad några ord betyder som liknar de spanska eller engelska, blir man rätt trött på alla bokstäver och apostrofer efter ett tag :p

Annars idag har det varit mycket tuff-tuff tåg åkare och även två "olyckor", ja förstår ni här händer det grejor ;) Först var det en stackars farbror som snubblade på den ojämna kullerstensgatan så honom fick jag plåstra om, det var inte så mycket blod då som tur är - jag är ju lite känslig och kan bli lite yr annars. Dock den andra grejen som hände var att häst & vagn-vagnen tippade omkull helt, som tur var satt det inga besökare där utom han som kör och hans medhjälpare. Han blödde dock lite mer från sin arm så då sa jag till honom att han gärna fick tvätta bort blodet själv när jag kom med sårtvättlappar, så plåstrade jag om honom fint sen :) Ja på ett informationskontor är man mångsysslare minst sagt :)

Jag får ju inte glömma att tacka för allt fint besök jag fått här idag heller. Först kom Mamma, Jörgen och Simpa och sa hej, de byttes av av Emma och Inge..Ida! ;p Och samtidigt kom ingen mindre än Hultis in. Alltid trevligt, och ni ska veta att ni är mer än välkomna att komma förbi och säga hej när jag jobbar, det blir ju som sagt lite lugnt emellan busslaster och andra glada turister :)

Det ska bli väldans skönt med fyra dagars ledighet nu faktist, det är inget roligt att stå inne i de här gamla husen utan AC när det är så varmt, så framöver kan jag täbnka mig att det blir en hel del bikini mode för min del och även bad om jag får som jag vill :)

Nej man kanske ska ta sig an lite annat pappersarbete i väntan på att klockan ska slå 18.00. En vacker bild på Gamla Linköping kanske inte vore dumt som avslutning..


Så som i himmlen..

Såg precis den filmen på ettan. Och detta är en av de bästa låtar som finns i hela världen ♥


RSS 2.0