The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Shit, tänk att det redan är Torsdag och nästan hela SprinBreak sprungit förbi! Blev ju varken Vegas förra helgen eller LA denna som planerat, lite synd men SB duger la det med.
Har suttit och skickat iväg 10000 fler mail om Praktik i sommar nu på morgonen med frukost men nu är kl 13.30 så ska hoppa in i duschen, raka benen och sen bege mig upp till Sanni och compani för lite pool/strand, får ju ta till vara på att det är varmt nu igen och att regnet hållit sej borta. Idag har vi 25°C och kvällarna håller sej varma de med, igår natt höll det sig på 17°C, sååå skönt att sova med fönstret på vid gavel.
Ikväll får det bli utgång här i Sb istället för LA, man ska inte hänga läpp och älta sånt man ändå inte kan göra något åt, blir nog bra detta med! :)
Hoppas ni har lite sol lysandes på er där hemma i Svea rike med :)
Gårdagens solnedgång gick i Rosa.

Fredag.

Första dagen på SpringBreak drar sig mot sitt slut. Imorse var det bara att ta sig ur sängen vid 9 (ingen sömn igår natt alls) och gå och möta upp Pamela som är eventplanner. Mycket givande möte, vi klickade bra och jag kommer hjälpa henne och lära mycket av henne, det känner jag på mig. Leende på läpparna hela dagen!
På toppen av berget har hon även hästar och bjöd in mig att följa med dem och rida någon dag framöver, om jag saknat det!
Hann med att kopiera en ny nyckel med, efter tre månader utan :p Och till råga på allt så kikade solen fram och vi slapp det eviga regnet idag. Om en timme kommer Zahara och Katie över, se vad vi hittar på ikväll.
Nej nu är mina ugnsbakade grönsaker klara..

2 more days, then Spring Break.

Ont om bloggande i veckan, när man inte får tillräckligt sömn (eller någon sömn alls), är det svårt att ens orka med skol- och vardags-måsten. Imorn blir det att gå och prata med Counseler på skolan och fredag blir det läkaren, inte mänskligt detta ju, borde inte min kropp vara så pass utmattad att jag iaf kan få sova varannan natt?
Nej, morgonhumöret är inte på topp ;p
För att få upp humöret innan jag måste bege mig upp till Campus fick det bli en brakfrukost, kokt ägg, jordgubbar, kaffe och leverpastej smörgås. I kombination med bra musik och uppdatering av vad ni bloggat om hemma i Sverige, känner jag mej så pass redo som jag kommer bli att ta mej upp till skolan för lite plugg. Vid 16 är det engelska lektion och vid 19 ska jag infinna mig på Fess Parker Hotell för studiebesök med klassen. Blir skoj.
Förresten kan jag ge alla er utan micro ett tips, vill ni värma upp kaffe mjölken eller kaffet efter det svalnat, ställ koppen i varmt vatten på spisen, funkade galant! :)
Men var är solens strålar nu när jag behöver dem som mest..? Regn är inte en favvo just nu.
Bild från i Lördags. Jag, Jessika och Annelie på Wildcats! :)

I'm longing for your touch, I'm begging you to stay.

Ingen lugn fredag, trots pompa och ståt alá St.Patricks Day igår. Nej, upp för att gå på möte om skatt, lagom pigg men på otroligt bra humör, tror solen gör sitt. Efter det var det bara att sätta sig ner o snällt skriva och plocka på engelska uppsatsen ännu en gång. Den börjar arta sig nu och version 2 är inlämnad, sprang upp till lärarrummet och lyckades fånga mr Macdougall precis när han skulle gå hem, jag och två andra svenskar, lite kul.
I väntan på bussen lyckades jag slinka in på en föreläsning om Entreprenörskap, jätteintressant och peppande.
Ska sätta mig och maila och leta fler praktikplatser inför sommaren nu, måste få respons snart tycker jag.
Saknar Sis och er andra Svenssons & Axénare sådär lite extra mycket idag. Önskar jag kunde kommit hem o hälsat på över helgen, privatplan i födelsedags present? ;p

Vacker Onsdagsmorgon.

Och eftersom jag vart så duktig i skolan har jag inget som stressar och måste bli gjort, då fick det bli sovmorgon och långfrukost bestående av musli, jordgubbar och kaffe :)
Råkade titta igenom lite gamla bilder från Spanien så slänger in de där absoluta favoriterna som får en att sakna hela Salamanca-Granada tiden mycket, mycket mer.
Enjoy..
En av de första bilderna jag tog i Salamanca. Jan/Feb 2009.
Var mycket middagar, här i mitt & Rebeckas kök, tror det var sushi på G.
Nästan alla samlade, dags för hejdå middag.
Fantastic four!
Konsert pa Plaza Major.
Kultur lektion (vi åt typiskt spanska bakelser ;p) med klassen i Granada.
Underbara tjejer.

Nej nu är det dags att göra sig iordning och sen promenera upp till skolan, göra klart sales & marketing kapitlet innan engelska lektion vid 16 och food & beverage lektion från 19-21.30.

Måndag vecka 12, 2011

Äntligen ser det ut att bli en relativt lugn vecka i skolan!
Som jag längtat..

Idag satte jag mig i bibblan och jobbade på min andra engelska uppsats som ska in onsdag. Fick den nästan helt klar, möte med min lärare imorn vid 12, får se om han tycker den är ok.

Hann oxå uppdatera mig om vad som hänt i världen de senaste dagarna (utan TV och fungerande Internet har det vart svårt), hemskt hur Japan drabbats och man blir lixom så himla läskigt medveten om hur små och försvarslösa vi är när Mother Nature bestämmer sig för att slå till. Läskigt att se på hur världen år efter år blir sämre..

Men man får vara positiv och tänka vad lyckliga vi är som inte drabbats, skänker iaf en tanke till alla offer där ute.

Nu ska jag försöka få liv i Natasha och dra med henne och handla lite mat. Har försökt äta extra nyttigt på sistonde, lyckats relativt bra än så länge, så blir mest grönsaker och frukt i korgen idag. Intresseklubben antecknar, jag är medveten.



Jag, Benny & Natasha utanför Sharkeez förra veckan, vi lyckas dessvärre dock aldrig hamna på bild tillsammans och faktist bli bra :P

DaylightSavings..

..är ju bra förvirrande. Varje år samma förvirring, förlorar man en timme eller får man en extra? Tur att datorn automatiskt ställer om över natten haha.
Såg precis på senaste solsidan avsittet, så himla bra serie, man får lixom aldrig nog :)
Nu blire dock GTL för min del, tvätt först sen gym och ja, tanning är ju svårt utan sol så får skippa det..
Just nu snurrar Nicki Minajs låt Moment for life over and over här i vårt hus, den är så himla skön! (Tyvärr kan jag av någon anledning inte få in videon i inlägget, blogg.se borde verkligen se till att deras servrar funkar bättre..)
"I wish that I could have this moment for life
Cause in this moment I just feel so alive
I wish that I could have this moment for life
This is my moment, I just feel so alive
Alive."

DateNight

Ja det får det bli ikväll ;) Behöver lite avkoppling efter den stressiga veckan jag just lämnat bakom mig. Mid-term i matten kändes som den gick bra, alltid svårt att säga innan man fått se svaren dock. Hunnit med lite av det andra, mailat två personer jag skulle och imorgon får det bli att kopiera husnyckel, gå till SocialSecurity kontoret och tvätta.
Men nu hör jag en brummande "Truck" på parkeringen, dags för sushi!!

Stress..

..på hög nivå som gäller i skolan nu, eller NU är väl fel att säga, har helt enkelt inte stannat upp alls sen det drog igång i januari. Det känns verkligen att jag är heltidsstudent denna terminen. Väljer ju iofs själv att anstränga mig till 150% för att få bra betyg och känna att man faktist får ut något utav skolan, men ändå. Lite lugna stunder kan väl lärarna se till att man får tycker man.
Kombinationen mycket plugg och den gnagande ovissheten om hur sommaren kommer se ut, eller iaf var praktiken kommer hålla plats, tar kål på mej. Har lixom inte tid att lägga så pass mycket energi som jag vill på att hitta praktik plats. Har 3 viktiga email som jag inte hunnit med denna veckan heller än + en massa andra ärenden som har hög prioritet. Får helt enkelt ta fredag och bocka av några saker på långa listan. Mid-term i matte på Torsdag och Paper#2 ska in i engelskan imorn innan 15.30, utöver det ska vi ha redovisning av vårt lilla projektarbete på engelska lektionen imorgon.
Har hamnat i nån konstig sov-svacka med, har inte kunnat sova mer än högst tre timmar på tre nätter nu. har uteslutit min annars stora kaffe konsumption, t.o.m kvälls téet. Tränar och gör allt jag kan, ingen aning om vad som är fel. Svårt att vakna 8-9 och koncentrera sig till max i skolan hela dagen när man inte lyckats somna förrän 5-6 kan jag lova..
Nä, nu ska jag sluta gnälla, man har det ju rätt bra ändå. Solen skiner och man får leva på minnen och lyckorus från helgerna. Jag har så himla många människor omrking mej som jag bryr mig om och trivs med just nu och de andra tänker jag inte ödsla en enda gnutta energi på, så det så! :)
Nu ska jag käka nåt och sen ta mig till gymmet. Ska nog simma och basta efteråt med, lite extra avslappning lixom. Efter det ska jag hämta upp Natasha som slutar jobbet och så drar vi och inhandlar lite att fylla upp kylen med.
Varför kan jag inte få med mellanslag mellan stycken för? Eller är det bara när jag läser som all text hänger samman?

Onsdagsinlägg.

En dag kvar i skolan nu denna veckan, känns bra. Dock måste jag skriva en till Research Proposal i engelskan till på måndag så blir lite plugg i helgen iaf. Tur man har fredagen fri från lektioner så man kan ta den till att göra andra nödvändiga saker.
Annars är jag helt uppe i allt detta med praktikplats/internship inför sommaren. Nu är det mars och man vet ju hur månaderna springer iväg. Idag på Sales & Marketing hade vi en guest speaker, hon är event planner och det var himla intressant eftersom det är just event jag kommit under fund att jag vill syssla med. Allt hon berättade bekräftade bara saken och jag ser fram emot vad som kommer hända på den fronten inom en snar framtid, mer säger jag inte, vill ju inte jinxa mig själv ;p
Nej nu ska jag krypa ner och se nåt avsnitt av Big Brother o kanske Gossip Girl. Imorn äre upp vid 8.30 för möte med International Office vid 10, måste reda ut allt detta med visum, tax returns, året efter skolan är klar osv. Sen blire lite matte plugg + lektion följt av gym och sen fest på kvällen..vilken vecka va!
Pratade just med Camilla med, alltid trevligt. Ester jollrade glatt i bakgrunden, eller nja, glad var hon faktist inte, saknar dem gör jag som attan i vilket fall!
Är det någon mer än jag som tycker det är jobbigt att vilja så mycket, att ha så mycket idéer, men att inte veta/kunna få ge utlopp för dem..
(säger man utlopp? Min svenska är inte alltid den bästa längre :p)

1st Day of March 2011

Oj, nu var det visst en vecka sedan jag skrev sist. Blir lätt så när veckorna är fulla av plugg och helgerna för fulla av annat skoj för att hinna med att sitta framför datorn.
Saker och ting rullar på i skolan, denna veckan är nog den första sedan skolan började för 5 veckor sedan som inte är über-hektisk. Dock är det snart dags att bege sig upp till Math Lab för några timmars matteplugg och läxor innan lektion vid 15.
Vaknade på ett sådant där strålande humör! Dels för att jag somnade bums efter träning följt av Bastu och Jacuzzi, dels kanske för att världen verkat lite ljusare på sistone :)
Nej nu ska jag äta upp min grapefrukt, dricka upp mitt te och ta mig upp till skolan :)
Butterflies in my stomach..
“Anyone can catch your eye, but it takes someone special to catch your heart. “

RSS 2.0