From Sofhie with love.

Ja nu var det sådär längese jag skrev igen..har inte haft lust alls på sistone, varit lite depp/stressad över att fortfarande inte ha hittat praktikplats. Börjar komma ur stressen nu och har insett att jag i värsta fall får ta en vanlig sommarkurs istället. Kanske får hitta nåt nannyjobb att ha på sidan av, inte så stor slant man fick från CSN för sommarn, räcker typ till kursavgift och två hyror, jo man tackar.

Nej, nu ska jag sluta vara negativ och försöka njuta av sommaren och vackra santa barbara tills skolan/praktik börjar. Igår lade vi oss, jag och Natasha på stranden några timmar, ver rejält skönt och behövligt.
På Söndag är det dags för Bröllop igen, denna gången blir det DT. Ska träffa Pamela imorgon för ett möte om hur allt ska sättas ihop, skötas, vad som ska göras osv. Sen blir det 09-21 på Söndag då jag kommer vara med från början till slut + innan dena gången :) Tycker det är så himla skoj med eventplanning!

Ikväll blir det att "fira av" Johanna som åker till Hawaii med sin pojke imrgon och sen lämnar mej och landet för att återvända till Sverige. Alltid lika tråkigt när folk lämnar, varje termin blir man lika ledsen. Men man får helt enkelt tänka på det roliga man haft och sikta på att ses i framtiden igen! Vad poetiskt det blev haha :)

Nu ska jag sätta mig o sola lite ute på varandan samtidigt som jag ser dagens big brother avsnitt! Till råga på allt har jag även fått SVENKT LÖSGODIS av mamma, tackar tusenfaldigt för det, efterlängtat!
Saknar min familj och er nära där hemma otroligt mycket denna veckan, hoppas på att få se er i slutet av sommaren.. ♥



Fick veta i veckan (tusen gånger senare än alla andra :p) att jag ska bli storasyster för femte gången! Grattis pappa och Camilla, kommer garanterat bli ett tredje underverk! :)

MissSofhie aka Weddingplanner..

..ja idag var jag med på ett av Pamelas bröllop, kom dit vid 14. Vart direkt sysslosatt med diverse dekorations uppgifter, rummet blev rejält fint till slut. Allt gick i champagne, lila, rosa och silver. Pampigt! :) Helikopterbild, strandutsikt och galna upptåg, ja ett typiskt amerikansk bröllop.

Jag kom för övrigt på att detta är det första bröllop jag nånsin vart på haha, lite komiskt..

Ju mer jag ser av event världen ju mer säker blir jag på att detta är just vad jag vill göra.
Nej, ikväll blir det tydligen Downtown en sväng ser det ut som. Imorn blir det dock och plugga hela dagen inför finals i veckan, skriva uppsatser och stuff.


Äntligen..

..är det Torsdag och första veckan av finals är avklarad. Nästa vecka blir det Final i Engelska på Måndag, Matte på Tisdag och Sales & Marketing på Onsdag. Sen äre slut serrni ;p Sjukt vad terminerna springer iväg!

Innan dess är det dock två uppsatser kvar och en hel del timmar i bibblan innan man får pusta ut helt..

Förövrigt ska jag hjälpa Pamela med ett Bröllop på FessParker Resort på Lördag. Mötet imorse gick kanon och jag blir alltid lika inspirerad av henne och hennes framgång, får en peppad att kämpa vidare och försöka nå de mål man satt! :)

Men ikväll blir det att fira av den långa veckan med lite fest, tror inte ni är förvånade..haha.

Avslutar med lite gamla goda favvo party pics! :)



Årtal UNKNOWN..05/06?



Salamanca 09



SB 2009



Brazil Dec 09/Jan 10



SB Sep 10 ♥

Sommartider HEJ HEJ Sommartider!

Klockan är 09.04 och om 25 minuter ska jag ha infunnit mig på Starbucks Downtown för morgonmöte med Pamela, den där Event Coordinatorn. Vi ska ha ett snabbt möte om några bröllop som sker framöver, det första är på Lördag, jag ska hjälpa till lite är det tänkt och få se hur planeringsprocessen går till, spännande och lärorikt! Mennu måste jag se till att hitta nåt att ha på mig, inte lätt att få till business outfit uta att det blir för formellt, eller tvärtom.
Sen äre upp till skolan för uppsatsskrivade och matte. Att det sen är helg är något jag längtat efter sen måndag! Imorgon blir det stranden på morgonen innan CSN möte på skolan vid 13 och ett annat möte vid 14.30.

Havregrynsgröt, Kokt Ägg, Grapefrukt och Te..

..Ja, här laddas det minsann upp för en ny dag i bibblan.
Final i Food & Beverage ikväll, satsar på A, får se hur det går!

Resuscitate me.

Måndag kväll och snart dags för sängen, 6 dagar kvar i skolan nu, sjukt mycket press.

Veckans Schema:
Tisdag - 6 kapitel i matte + quiz + plugg inför final food & bev.
Onsdag - Final Food & Beverage + 2 kapitel sales & Marketing
Torsdag - 3 kapitel matte + uppsatsskrivande i Engelska 
Fredag - Uppsatsskrivande + CSN möte

Inget skoj, men man står i nu in i det sista och tar sig alltid igenom det på nåt sätt till slut.




Bra musik i lurarna gör alltid pluggandet lite lättare!

P.S - Vill passa på att säga Grattis i efterskott till pappsen igen, känner mig urdum som glömde bort o gratta på dagen, knivigt när man inte gärna bara kan ta upp mobilen o ringa..saknar dig och er övriga i familjerna! ♥


Två hektiska veckor kvar..

Blir inte mkt bloggande så här sista veckorna i skolan, mycket att göra och efter 10 timmars pluggande känns inte bloggande som största prioritet haha. Jag mår iaf bra här nere i CALI och njuter av sommarvärme och vårkänslor, shorts och linne idag till skolan, helt OK. Ingen garanterad praktikplats än, paniken har infunnit sig..håll tummarna!

Nej lite BigBrother nu innan sängen kanske :)

Nya favissar:

Från Brasilien Dec.10 ( inte sett den förrän nu i veckan C: )


Påskfirande i Sant Ynez.


Todd o jag, ser lite halv skoj ut båda två men :)

RSS 2.0