Måndag Förmiddag.

CSka promenera till skolan om dryga timmen så straxt dags att få styr på den nya frisyren, som efter gårdagens kvällsdusch mest liknar frisyren hos ett skogs troll..
Helgen var lugn, produktiv och innehöll ett stycke utekväll alà Barbie! Riktigt skoj hade vi, trevligt gäng tjejer. Bild bevis nedan
Ikväll blir det eventuellt film DT med Sanni (Bunnien här uppe ;p). Santa Barbara's årliga filmfestival har nämligen pågått nu ett tag så vi drar på ett av eventen tänkte vi :) Blir nog skoj.
18°C idag, får bli vita jeans, sneakers och en tunn top tror jag :)

Underpromise; Overdeliver!

Onsdag kväll och en skoldag kvar av terminens första vecka. Denna terminen läser jag English110, Math107, Food & Beverage Operations och Sales & Marketing. Kommer bli en bra termin, känner det på mig, den har definitivt börjat toppen :)
Frukost på Zambo's vid stranden med Natasha imorse startade dagen bra, vi hann t.o.m en runda på stan innan jag hade min första lektion vid 16.
Dagarna har gått och blivit sådär underbart varma med igen så på fredag blir det tanning på stranden och lördag kväll slår vi de rosa pumpsen i taket och kör Pink & Blonde party downtown..kommer bli kanon!
Dags att se ikapp lite svenska program jag missat, innan det är dags för sängen..lite hollywoodfruar och solsidan med en kopp te får det bli :)
Bild från LA i helgen, tycker de där djurmössorna är ursöta!

LA Baby!

Tröttnade på Santa Barbara och bestämde mig för att dra ner till LA över helgen. Ikväll blir det dinner party och efter det Sebastian Ingrosso, från Swedish House Maffia. It's gonna be awesome!
Annars är det soligt och fint, tror vi tar och beger oss till Santa Monica och spenderar dagen där :)

Söndagkväll.

Det är 23 grader och tropisk värme i luften ute ikväll här i Santa Barbara, skönt att kunna gå till gymmet i bara linnet och äntligen kunna skippa jacka igen.
Helgen har varit fartfylld med födelsedags firande torsdag & fredag och hejdå-fest för Julia igår med ett gäng supertrevliga nunor. Mycket dans, skratt och trevliga händelser minsann! :)
Idag har jag hunnit tvätta, gymma och äta hamburgare. Ska ta och se en film innan jag slocknar tänkte jag. Sista veckan av "lov" nu som kommer, blir nog kanon tror jag!

Sunny Days ahead..

Idag har varit en sådan där solig "vårdag" som vi skulle sagt om det varit i Svearike. Jag fick två matteböcker sålda och ivägskickade - lite extra klirr i den tomma kassan såhär precis innan CSN dimper in på kontot igen, förhoppningsvis inom en snar sådan framtid.

Vi har även fått heltäckningsmattan rengjord, alla väggar målade, och hunnit flytta tillbaka våra möbler in i våra rum igen. Det känns sådär rent som det inte alltför ofta känns, från golv till tak, skinande rent. Nu ska vi hålla ordning minsann!

Hunnit lära känna den nya roomien Natasha. Hon verkar jättego och snäll, fredag är hennes födelsedag, så denna helgen ska det firas. Både fira in "ny", ren lägenhet med nya roomies och födelsedagen såklart! :)

Till råga på all denna lycka kom routern hemskickad idag, efter mycket om och men (1 timmes jobb) med telefonister hit, kablar dit, fick vi till slut ihop det, jag och Chanse, och nu funkar det galant! Serier för hela slanten ikväll, klarat av både Modern Family och favvon Cougartown alla redan.



No love lost,
No love found.


Prepare for the world to die..

Vi har fortfarande inte Internet hemma så jag har varit offline kan man säga :) Jag har nu dock beställt en router, den ska komma imrgon säger de, håller tummarna.

I övrigt är jag rejält fascinerad av denna nyheten http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8377906.ab. När jag var i DC gav de oss på nyårsdagen, nyheten att tusentals fåglar i Arkansas fallit ner och dött precis innan tolv slaget. Sen nu har det hänt i Sverige med. Är det inte sagt att världen ska gå under 2012 - tecken? Nej vars, skämtosido *Knock on wood*..skumt är det dock.

Var på gymmet idag, fick in lite träning. Blev 50 cardio, 30 styrka, 10 stretching :) Beach 2011, here we come!!



 


Back in SB..

Kom tillbaka till underbara, varma Santa Barbara i Onsdags. Var bara att ställa ner resväskan och börja städa lägenheten. Tydligen städar man inte upp efter sig när man flyttar ut här i USA utan lämnar det till de kvarvarande (!) En ny tjej har flyttat in i rummet intill mitt, hon är rysk och hennes pappa har vart på besök nu några dagar. Han är verkligen stereotypisk ryss. Han har lärt oss hur man gör Vodka av potatis, berättat gamla sovjet historier och jag har väl förstått ungefär 30% av vad han sagt då han pratar med halft ryska-halft eneglska ord. Alltid skoj med annorlunda besök dock, har även fått berätta allt om Sverige och vad som hör därtill.

För övrigt har vi inget Internet hemma, därav brist på uppdatering både här och på FB. Ray tyckte visst att han hade rätt att ta med sig vår router när han flyttade och vi måste nu köpa en ny. Chanse sa han skulle gör det, hoppas det sker snart bara :) Sitter på Starbucks nu, fick lite Internet abstinens nu efter ett ar dagar utan.

Vi ska få alla väggar målade och vår heltäckningsmatta rengjord, vår hyresvärd är bra snäll ändå. Får se hur vi ska kunna hålla oss borta från lägenheten i två dagar och en ännu större fråga, var ska vi göra av alla möbler?

Det känns hursom bra att vara tillbaka hemma i vackra SB och än är det två veckor kvar till skolan börjar igen. Alltför långt lov om ni frågar mig, jag blir lite Klas klättermus av att inte ha några måsten!




Once again, time for goodbyes..

Blev väckt av Sydney som glatt hade ställt sin egna väckarklocka "To have a few extra minutes of cuddeling time with her Ooofhie" - som hon själv sa. Följde henne och Henry till skolan och fick säga hej då där för denna gången. Ja, för i eftermiddag tar jag flyget tillbaka till Kalifornien, tre timmars mellanlandning i Atlanta gör dock att jag inte är i LA förrän 12.30 inatt. Då inga bussar eller tåg går förrän imorgon bitti blir det att slå mig ner hos en kompis för några timmars sömn innan det bär av mot Santa Barbara. Det känns skönt att komma tillbaka "hem" men ack så trist att ännu en gång lämna alla kära här i DC, det är garanterat på prompt återseende dock. Får jag som jag vill blir det kanske några veckors praktik här uppe i sommar.

Nu blir det en dusch i mitt gamla badrum, älskar detta huset (hos min gamla värdfamilj), mitt gamla rum men framförallt det fina RENA badrummet, ska bli skoj att se hur det ser ut hemma i SB nu efter två nya personer flyttat in, och ännu mer spännande att se hur det kommer gå och vad de är för ena personer.

Enbart sovit 4 timmar inatt så att jag ska vara trött och kunna sova på resan, får nog bli en Venti kaffe på Starbucks här uppe i mitt gamla neighborhod om jag ska kunna hålla ögonen öppna några timmar till :)

På återseende i Cali!



Washington DC ger mej en sån underbart härlig känsla. Bara av att andas in luften blir jag lugn och känner mig hemma, kanske är detta staden för mig, kanske bara för ett tag..

Time Will Tell!


2a januari 2011 - årets 1a inlägg

Det blir inte mycket till bloggande när man är på resande fot såhär. Fullt upp med annat skoj.
Nyåret firade vi in på Club Eden, pompa, ståt och mycket dans hörde till. Dock blev min kamera stulen från vårt bord så de få bilder jag faktist tagit denna resa förblir obeskådade. Konstigt hur jag varje termin lyckas bli av med min kamera..

Igår var jag på middag hos gamla värdfamiljen. De hade vänner på besök så det var fullt sjå och hundra procent lek och bus som gällde. Idag packar jag min resväska, lämnar Mustafas hus och bor med dem i DC mina två sista nätter innan hemfärd till SB igen.

Hoppas ni alla har haft ett gott nyårsfirande och en bra start på det nya året, detta kan nog komma att bli det bästa året någonsin! 2011 smakar bara så bra!



Nyår 09/10 - Brasilien


RSS 2.0