Breakfast at Sofhie's..

En liten uppdatering från Santa Barbara en helt vanlig Lördagmorgon. Idag blire BBQ med Jesus och Tyler hos deras kompis Hammer. Ikväll blir det eventuellt bio med Anna och Annie, den nya skräckisen..vågar jag!? ;)

Igår köpte jag en ny kamera btw. Så fort jag sa till expediten att jag ville ha en rosa kamera lös han upp, han hade det perfekta kitet till mej sa han..fick med fodral och minneskort med. Som hittat! :)



Och då jag nu dokumenterar allt in i minsta detalj med min nya favvo får ni nu följa med när jag vaknar och äter frukost..Fick hem min nya kaffebryggare igår så nu äre mys frukost på hög nivå ska ni tro!

 

 

Nu duschen och sen dax för BBQ, lite mulet ute idag och inte alls lika varmt, är hösten på väg redan tro? Vore mys, jag har tre par stövlar som jag bara går o väntar på att få börja använda, kanske smyg premiär idag!? :D

 


Back in Flip-flop land..

..ja hela 11 av 14 personer, inklusive jag själv, hade flip-flops på sig i kön på Forever 21 idag. Sjukt men oxå mysigt :)

Ja, nu är jag äntligen tillbaka i Santa Barbara och jag njuter till fullo av solens alla strålar efter en evighet av regn i Svea land ;p Igår åkte jag och Jesus och tittade på Eric's band som spelade i Carpinteria. Det var ett så kallat "block party" så alla grannar i området var där och det bjöds på supergod mat och Corona på det. riktigt mysigt och väldigt amerikanskt kändes det, alltid skoj att uppleva!

Imorron börjar Höstterminen 2010 med allt vad det innebär, men det känns som att Sverige vistelsen laddat upp mina batterier och gjort mig redo för en till termin av nyttigt lärande :)

Kan även passa på att säga att jag hittat min mobil, den låg allra längst ner i mitt bagage, så ni som letat föräves där hemma kan sluta :)

Aja, ska ta mig nåt att äta innan det är dags att gå till gymmet med Anna, nu får det vara slut på latandet, det är dags att komma igång igen!

Til next time..♥



Livet nerpackat igen..

Ja då var resväskan ännu en gång fullproppad med alla nödvändiga saker man kan tänkas behöva för att leva sitt liv..ja man får väl kanske räkna bort allt godis ur nödvändigt men lite att ta oss tillbaka till Sverige ska vi väl ha jag och Anna när saknaden blir som störst :)

Morgondagens reseplan:

05.06 - SJ tåg avgår från Linköping för att ta mig till Stockholm Centralstation
07.35 - Arlanda Express tar mig ut till rätt gate på Arlanda
10.15 - Flyg avgår från Arlanda till Chicago
10 timmars väntetid på Chicago flyplats
9.54pm flyg avgår från Chicago till LA
12.22am flyget landar i LA och jag blir upphämtad av Anna för att åka vidare till Santa Barbara


Uppdaterar väl kanske under de där timmarna i Chicago kan jag tänka mig, til then homies! ♥






Sommarens sista dagar!

Idag låg det nästan lite höst i luften när jag cyklade till jobbet, det känns att sommaren är slut. På jobbet är det en otroligt glad och uppsluppen stämning som råder, det är mer skratt och prat om den gångna sommaren än jobb, kanske beror det på avsinandet av turister, verkar bara vara tyskarna som inte insett att sommaren är slut än, för de infinner sig fortfarande i sina sandaler och snygga mustacher minnsann.

Har trivts kanonbra här i Gamla Linköping i sommar och det kommer vara med lite sorg i blicken jag lämnar området sen ikväll, kanske framförallt alla underbara människor här, turister som kollegor. Men vem vet, får jag som jag vill är jag nog tillbaka nästa sommar igen :)

Igår avslutades en underbar arbetsdag med några kalla nere på stan med ett gäng människor jag tycker väldigt bra om, de kommer med vara grymt saknade!

Sommaren har gått fort, alldeles för fort faktist. Men OM den varit underbar! Nu känner jag mig faktist laddad att åka tillbaka till Santa Barbara och plugga hårt i höst!























♥ Sommar i Gamla Linköping ♥












The last couple of days..

Ja, kanske dags för en uppdatering igen, händer inte mycket spännande :p Har vart ledig onsdag, torsdag och fredag. Hunnit festa med de bästa ♥, påbörja min rapport till sommarkursen, shoppa och lite annat smått o gott.

Igår hade vi en supermysig tjejkväll med grill och rejält med tjejsnack hemma i Elins trädgård, eller ja utanför hennes lägenhet på gården iaf. Var himla trevligt faktist, trevligt gäng. Tack Elin och Sofie för att ni fixade och donade med det :) Önskar jag kunde säga att det gör vi snart igen, men herregud bara 10 dagar kvar här i Linköping och Sverige för denna gången, sommarn har sprungit iväg och det känns lite sorgligt faktist. Vem vet när jag kan komma hemmåt nästa gång, men uppoffringar får man göra var man än är och vad man än ska göra så, man får se det från den ljusa sidan, brukar jag vara bra på om jag får säga det själv :)

Idag har det vart jobb på schemat, mycket folk i Gamla Linköping, en utav dem Paolo Roberto, han handlade två krukor av mej i handelsboden, det ni, inte varje dag ;p Rut den gamla damen som arbetar med mej tyckte inte "Han var nåt att ha" "Ingen vacker karl att se på" jag höll inte fullt med ;) Tihi..

Sen blev det drama på gården nyss, hörde en hund skrika så högt som jag aldrig hört förr, när vi tittade ut från balkongen ser vi att en kille med två pittbulls sitter o försöker få loss den ena av dem som fastnat med tassen i gallret vid dörren. Sprang ner och försökte hjälpa han men inte mycket man kan göra, fick iaf loss den till slut och den andra hunden lugnade sig med. Läskigt när det har med djur att göra, det berör en så mycket, det gör lixom ont i en att höra att de har sådär ont, hoppas jag ser honom nån dag så man får höra hur det gick med hunden.

Aja, lite random uppdatering såhär innan sängdags. Har precis sett sista avsnittet av True Blood, kan vara en av de bästa serierna asså. Skönt att det blir höst sen snart, när det kommer till TV asså, mycket nice att se på då i höstmörkret...eller ja från playan i Cali kanske ;)



Drar till med denna gamla godbiten från HT09, bara för att jag saknar de där tiderna med några av de finaste personer jag vet! Det är tur att man får ha minnen att ta fram ur bakhuvudet ibland, när nåt annat känns lite tungt kan man tänka tillbaka på hur lyckligt lottad man är och alla de fina och underbara stunder och upplevelser man blivit lyckligt lottad att få vara med om! ♥

Peace out peps!


Update from where the sunshine's missin..

Oj,oj,oj verkligen dags för en uppdatering nu ser jag. Jag får väl skylla på att jag är upptagen med att ha så roligt här hemma i Linköping! :) Det är väl mest jobb, fest, jobb, jobb, familjen, fest, fest men jag njuter tillfullo med att ha fått in lite utav en vardag här nu under sommaren, men tänk att jag ska tilbaka om bara två veckor (18:e augusti bär det av), ofattbart iaf för mej och det kommer definitivt vara med blandade känslor. Visst saknar jag Santa Barbara lite nu, dock inte plugget som väntar mig i höst - seriös ska jag bli och verkligen få till betygen denna terminen. Men efter jag åker tillbaka nu vet jag inte när jag kommer hemmåt igen och det är ju både lite skrämmande och sorgligt, kommer sakna så många utav er så himla fruktansvärt mycket! Men men, inte tänka på det än..två veckor kvar i det regniga paradiset! ;p

Idag är det jobb 12-16 och sen är det tre dagars ledigt på det. Dessa dagar kommer innehålla skänningemarken besök, sommarkurs plugg, kanske lite festligheter och säkert också lite mys med några utav er bästa! :)

Nej, dags att bege sig till jobbet i regnet!



Min fina Sita kommer o hälsar på mej i september, me gusta muuuucho eso!! ♥


RSS 2.0