Fullt upp..

Helgen gick fort och var fullspäckad med roligheter, därav den dåliga uppdateringen här.
 Torsdag bjöd på utgång här i Sb, mycket dans, skratt och trevliga männisor inkluderat.
 Fredag blev det att visa Sita LA´s nattliv, Mac var snäll och lät oss slagga där :) 
I lördags åkte vi på Rave uppe i bergen med ett gäng fransktalande, var rejält skoj faktist men gud en sån gropig och illa däran väg upp har jag aldrig ens kunnat drömma om, tog ett bra tag och på vägen hem trodde vi verkligen inte vi skulle kunna komma loss när vi fastnat, men det gjorde vi och var hemma 6.45..sängen var rätt skön då! Houston ska ha en elogé som körde så bra och ställde upp för alla hela kvällen, he´s a trooper!

I veckan äre rätt lugnt i skolan, vilket är skönt eftersom det är Sitas sista vecka, hon åker nämligen hem  på torsdag. Det är verkligen sad smiley! Vi har haft så himla skoj tillsammans, vi har känt varann i 10 år nu, vänner som henne är sällsynta och jag kommer garanterat sakna henne! Kanske ser jag henne igen om inte alltför länge? ;)

Nej nu blire dusch och matte för min del..det är minst sagt varmt i Santa Barbara just nu! Igår var det värmerekord, inte vart så varmt sen 1963, 108°F (42°C). Tur man har dusch, jag älskar att ta en rejält kall dusch dagar som dessa.



    
SB by sunrise ♥




följ länken här nere för att se resten av bilderna från helgen :)
http://www.facebook.com/album.php?aid=263684&id=533391969&l=2cf3acc9c6


TGIT!

Usch, vad längesen det var jag skrev nu, jag skyller den dåliga uppdateringen på att jag vart busy busy denna veckan. Skönt att det är torsdag idag - min fredag då jag inte har lektioner imorron. Har mattelektion i eftermiddag, sen är det dags att relaxa lite igen :)

Vet att jag inte ens hunnit skriva om hur Vegas resan blev sen, men eftersom "What happens in Vegas, stays in Vegas" fortfarande är ett använt uttryck, tänker jag inte gå in ingående men kan summera lite kort med att säga att Vegas var drygt 13 timmar bilresa, skoj, galet, fest, sol & bad, god mat, trevliga männiksor och ja det är ju bara Vegas som lyckas vara just Vegas.


 A picture say more than a thousand words?

Början av the strip  At PURE with an english friend of ours :) Securityguard-dance ;p Godmorron! Långt där borta låg the strip.. Bellagio watershow Egokär stålman - JA    Hemfärd   


Nej, ska försöka intala mig själv lite till att jag verkligen ska gå till gymmet och sen göra så ;p hej svej på er! ♥


VEGAS BABY!

Inte tid för ett långt inlägg men tänkte iaf berätta att efter dryga 6 timmar på Kaliforniens/Nevadas vägar är jag och finaste Sita i VEGAS!

Vi har nu duschat och är redo att bege oss till "The strip" för lite partaj! :) Uppdaterar imorron så får ni nöja er med lite sköna road-trip bilder så länge!


   

  

Shake, Rattle and Roll

Uppe med tuppen, eller ja kl. är 10 men det är iaf tidigare än vanligt :p Har en massa att plugga idag, blir en heldag av studier. Först ut blir det att plugga på alla låta och artister inför musik quiz:et i Pop & Rock historia. Sen blire Hospitality för hela slanten. Lätt att hamna efter i det då vi går dubbelt så fort fram. Har lektion kl. 16 och kl. 19 så kommer inte hem hit igen förrän 21.30, lång dag.

Tur att det bara är idag och imorn kvar innan det är helg igen. Och imorn har vi "bara" test i matten, så blir mindre än en timmes lektion. Inte så orolig för det testet faktist, känns som att jag än så länge har ganska bra koll på saker och ting *Ta i trä*

Dessutom blir det lite belöning, eller ja STOR belöning till helgen då jag och Sita drar iväg några dagar. Det ni! ;p

Nej bjuder på lite blandade bilder från de gångna dagarna som avslutning :)


SB sikt mot havet Sb i solnedgång - berg view





Sita´s födelsedags middag på piren, supersött par som tog kortet :)




Nu väntar Kaffe och frulle och sen ska det lyssnas på gamla godingar för fulla muggar, pappa o mamma, v arför spelade ni aldrig Elvis för mej som liten så jag ia kunnat känna igen honom? :p


Update in bed..

Japp, sitter i sängen och får iordning på lite mail och annat nödvändigt :) Blir att sova snart, busy dag imorn, om inte minst sagt lång. Morgondagens schema för mej:

* 11-13 Gym
* 13-14 duscha, göra iordning sig
* 14-15 Läsa POP & Rock historia, packa väskan till skolan
* 15-15.30 FRANK
* 16.00-17.15 POP & ROCK HISTORY LEKTION
* 17.30-18.55 Plugg i bibblan - Hospitality, Matte
* 19.05-21.20 HOSPITALITY LEKTION

Inte så rolig dag för Rosita som får underhålla sig själv på egen hand, men vi får se om hon kan komma upp till skolan och vara med en sväng kanske :)

Nej, innan sängen laddar jag upp lite bilder från dagarna som just passerat..Ya'll enjoy 'em! :)



 

FEST

♥ • ♣ • ♣ • ♥


Hemlängtan..

Ja, fick en släng av det såhär på Tisdagseftermiddagen. Stalkade min familj på facebook lite, det gör alltid längtan efter dem lite större. Men vad mysigt det är att sakna någon egentligen, speciellt när man ses igen, så försöker jag tänka. Optimist javisst! Tror att den tid vi sen faktist få ha tillsammans blir så mycket mer uppskattad :)

Om en timme bär det av till skolan för drygt två timmars matte och sen får vi se vad vi hittar på ikväll.




En mysig "hemma" låt för mig, en sån där som får en att minnas så himla mycket, är denna:

 


Just another day in paradise..

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Cougartown för hela slanten, men vi hann med att gå och handla med så nu är kylen lite fullare igen :)

Ville bara visa vår underbart goda sallad som vi åt till middag ikväll, ceasar sallad med kykling, champinjoner och tomater. Vitlöksbrödet råkade brännas lite i ugnen men smakade godare än vad det ser ut, haha.




För er som är intresserade laddade jag upp lite nytagna bilder på facebook, här är länken till albumet:

http://www.facebook.com/album.php?aid=263684&id=533391969&l=2cf3acc9c6



Peace, love and understandning! ♥

Fin besök från Linköping

Nu är det Rositas tredje dag här hos mig i Santa Barbara, hon ska vara här hela månaden ut, det gillas skarpt! I torsdags gick vi på stan och sen partajade vi på kvällen, igår blev det slappt under dagen och sen gick vi ut och käkade och sen gick vi och såg "Inception" på bio, den var bra faktist, svårt att sätta sig in i historien i början men sen gick det bra :) Det är iaf jättemysigt att ha henne här, en liten bit av hemma känsla i paradiset lixom!

Idag blir det Carpinteria med Jesus och hans syster som är på besölk över helgen. Lite beertasting på ett bryggeri och lite sol på stranden. Ikväll blire nog att svira om till de höga klackarna och skaka de lurviga..låter som en bra lördag, eller vad säger ni? ;)

BBQ at the beach

En bild som Anna tog förra helgen när vi hade BBQ på stranden, enda bilden jag har på den här nya datorn än så länge. Men ack vad bra den fungerar den nya laptopen. Det blev en från Dell igen, det jag hade innan och det jag kan bäst så..en rosa laptop att addera till den rosa mobilen, rosa kameran och rosa ipod:en ;p haha. Har iaf en massa nytagna bilder på kameran, lägger in dem senare sen!

Nej nu blire att svira om till Bikini, vad har ni för er i höst kylan i Sverige? Jag saknar Linköping och alla er där hemma ganska så mycket ska ni veta! ♥


Computer 1, MissSofhie 0

Ja, min kara alskade dator har alltsa nu till slut somnat in. Han vill inte vakna till liv alls, och jag hoppas bara jag kommer kunna fa over bilder och dokument som ar sparade pa den. Hej da alla hotellplaner dar pa annars lixom..vore inte bra. Ray skulle titta pa den lite nu och sen ikvall och se vad han kan gora, tur att man har data mekaniker i huset som kan sant dar.

Dagens fullspackade schema:
12-15 Plugga matte i bibblan
15-17.15 Rock & Pop History lektion
17.15-19 Front office operation-plugg i bibblan
19-21 Managing Front Office Operation lektion
22.15 Hamta upp Sita som kommer med bussen fran LA!! ♥

Nya datorn ar beraknad att komma fredag, sa tills dess blire inte sa mycket uppdatering som ni kanske forstar :)

RSS 2.0