Problemlösning någon?

29 december och två dagar kvar till nyår..gud vad fort detta året gått ;p Imorron blir iaf en hektisk dag. Börjar med en klipptid klockan 9.00, och sen måste jag va på ett möte i Mjölby klockan 10.30 så jag hoppas klippningen går fort :p Brukar ta typ en timme då mitt hår är tjockt som fan och så "fint" att det måste klippas jättenoggrant för att bli bra. Inte alla frissörer som klarar av att få det snyggt så vi får väl se hur denna är imorron. Efter mötet måste jag tillbaka till Linköping, ut till systemet i Ekholmen och till ICA, tillbaka till Johannelund för att gå till bibblan och skriva ut en massa papper inför Spanien. Sen har jag brev att posta och andra nödvändiga skönhetsförberedande ritualer att ta itu med..addera sedan en biodejt vid fyra och ni har min dag. Dock brukar ju mina dagar innebära slapp och inget att göra alls till 100% så kanske är dags för en hektisk att komma :)

Annars är jag i Linköping för er som inte visste. Vi bor nu alla 3 barn/ungdomar här i mammas lilla trea. Ganska trångt nu när Jörgen oxå är här..privatliv, inte direkt :p men men sånt är livet.

Ännu ett problem , som jag hoppas att någon i min närhet kan lösa/hjälpa mig med, är att när jag åker till Spanien och under de fyra månaderna jag är borta har jag en mobil med ett abbonnemang som tydligen inte gick att frysa som jag tänkt mig. Så jag måste alltså fortfarande betala 99:- i månaden även fast jag inte kommer använda den :p Därför tänkte jag att om det finns någon som vill ha en mobil och är villig att betala 99:- i månaden i fyra månader (fria sms ingår) så får ni gärna säga till för då har jag en till övers :) Om man t.ex. har en kontantkorts telefon kan man ju lägga ndan den under dessa månader och ha denna. Antagligen ingen som vill göra det bara för att va snäll mot mig, jag inser det jag med ;) Jag får la gott betala den och se glad ut över min dumhet till att skaffa ett abbonnemang när jag inte visste hur framtiden skulle se ut..IBLAND ÄR JAG SÅ TRÖG ;p

Måste förövrigt tipsa om bloggarna tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se Får mig ett gott skratt eller tre varje dag av dessa bloggars inlägg :)

nej nu ska jag gå och smörja syrran ;D

Jodå jag lever fortfarande..

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen. Har helt enkelt ingen bättre ursäkt än att jag är lat och inte har lust ;p Så om jag nu skulle skriva om det som faktist har hänt skulle ni ge upp innan ni ens kommit halvvägs, därav denna kortfattade sammanfattning i punktform..enjoy! :)

Måndag - Jobbade med pappa och simon. Vi slet upp ett golv på ett dagis, tungt arbete med bilamaskin (osäker på stavningen där ;p), resulterade i rejäl träningsvärk och ömma leder i både rygg och tum-muskler :)
Tisdag - Vi slutgjorde jobbet på dagiset mellan 7 och 17. La på masonitskivor (även här osäker på stavning, och nej jag har inte dyslexi ;p) och borrade och hade oss..kul kul :)
Onsdag - JULAFTON! Vilket vi nog alla kan konstatera inte alls är lika spännande som när man var yngre och knappt kunde sova för man var så ivrig och förväntans full. dagen firades iaf stillsamt hemma i spången med familjen Svensson och avslutades med ett besök hos familjen Auer i Mantorp. Trevligt att se dem alla igen, känns om en andra eller ja tredje familj! :)
Torsdag - Vilket är idag kom jag just på, firades med kusiner, faster med man, farmor, syskon, pappa och bonusmamma i Vadstena. Riktigt kul att träffa alla igen. Tror inte alla kusiner vart samlade på många många år. Kan inte ens minnas sist..

Och imorron blir det att åka in till mamma i storstan och fira och hurra lite där :) Vickan ringde förut, lite dragen tror jag (?), och undrade var jag var :p Alla andra var ju i stan och skulle till Platå. Jo jag vet men fattiga och mobbade Sofhie satt hemma och såg på Pirates of the caribbean..snäll nån rädda mig från detta deprimerande liv! ;p

God jul alla..nu kryper jag till kojs!!




Alla kusinerna samlade. Ganska komiskt att jag är näst äldst men markant mindre än de andra!!


En dagens innan sänggång!

Dagens sysselsättning - Vikarie på min fasters dagis i Motala.
Dagens pina - Huvudvärk som skulle få det att kännas skönt att bli överkörd av ett tåg!
Dagens sötaste - Alltid min Lukas plutt, tänk om en karl kunde ha samma inverkan! ;D

Dagens fyndigaste - Planering av att överraska moster med en julklapp hon glömt att hon frågat om ;p
Dagens godaste - Hela TRE clementiner, får inte nog!!
Dagens puss - En snorig sådan från en ettåring..

Dagens bok - Där regnbågen slutar, jag är fast!
Dagens TV-program - Ugly betty! Iofs såg jag ett gammalt avsnitt av Paradise Hotel som jag redan sett typ åtta gånger förut, det var rätt bra det med..love it!!



(Självklart vet jag att ingen riktigt bryr sej om dessa små underbara detaljer ur min vardag, men hey, a girl's gotta do what a girl's gotta do!)

Tolfte december tvåtusenåtta

Idag har jag fortsatt mitt snörvel och snytande av näsan, men skam den som bäddar ner sig och tar det lugnt..nej inte när man blivit bjuden på luciabio ikväll/natt inte :p Martin gav det till mig som en liten julklapp kan man säga, snällt av pojken :) Så det börjar 23.30 och är klart någon gång runt 6-7 imorron bitti, tre filmer ska vi se..får se vad det blir för några, blir nog bra :) Hoppas jag kan hålla mig vaken bara :D Kommer garanterat störa hela biosalongen med att snyta näsan var femte sekund, men vad gör man lixom!?

Annars kan jag uppdatera och säga att det blir den 2:e februari som jag kommer påbörja mitt spanskaäventyr, så nu får ni se till att utnyttja min tid bäst ni vill fram tills dess :) Och gums, lika bra att du vänjer dig som sagt..ska jag jobba inom turism kommer större delen av mitt liv se ut såhär med att jag är borta från dig..sad but true!:p Vi får umgås en massa innan jag åker..och känner du för en semester på varmare breddgrader vet du var jag finns! Hittade en biljett från sthlm till madrid för 995kr så inte speciellt dyrt att komma o hälsa på heller :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen promenixa i snön till tågstationen i Mantorp..Visst är det bara alldeles underbart när snön ligger såhär på backen och bara knistrar!? Älskar denna årstid, förutom att man alltid tycks vara
förkyld då :)




För oss snåljåpar!

Gick precis med på supergratis.se. man samlar poäng och sen får man presentkort på klädbutiker, biobiljetter, trisslotter eller ja man kan t.o.m. få gratis kondomer ;) Har vart med på såna här sidor förut, men här är det inte alls svårt att samla poäng, något jag rekommenderar starkt..bra för oss fattiglappar om inte annat!:D Klicka på länken här så blir du medlem och ger mig poäng på köpet, det ni ;)

http://www.SuperGratis.se/?r=54033




One step closer!

Jaha, då har Sofhie bokat en språkresa till Salamanca, Spanien :) Nu äre baraatt vänta på bekräftelse från språkskolan, sen ta itu med CSN och all annan skit. Kryssade i att jag ville börja redan den 11:e januari, får se om jag kan hinna med det :) Jag kan va effektiv men frågan är bara om alla dessa andra inblandade kan det. Stora svenska företag är ju inte direkt omtalade för att lägga allt krut i sitt jobb och skynda på. Tur vi är så snälla och tålmodiga här i Sverige och gott väntar ;)

Känns skönt att veta att man ska iväg snart igen. Har ihjäl mig här hemma. När man liksom spenderar en Lördag med att åka in till Mantorp med mamma och moster på julmarknad, då vet man att det är illa!!

Och imorron måste jag till arbetsförmedlingen på ett handläggningsplans möte. Obligatoriskt, kul värre! Och på fredag ska jag på nåt annat gruppmöte på Arbetsförmedlingen som också är obligatoriskt. Bara jag såg de andra namnen på de som skulle komma på mötet insåg jag att man är för bra för att vara där  ;p Speciellt nu när man inte ens söker jobb förrän till sommaren då jag nog är tillbaka. Om jag inte får jobb i Spanien och stannar ;)

Nej dags att sova om jag ska orka upp imorron. Lill klutten i huset har öroninflammation och väcker en alldeles för tidigt. Men jag älskar han mest ändå! :)

Back on track..

..eller iaf tillbaka i bloggen efter att inte ha skrivit på evigheter. Det finns dock en rimlig förklaring till det, INGET har hänt. Har sakta men säkert börjat komma ur min lilla depressions svacka nu. Har nog aldrig vart så deppig som jag vart sen jag kom hem. Att inte veta var man ska, vad man ska göra, att inte ha några mål eller något alls att se fram emot, det tar på krafterna. Har sökt typ 2000 jobb, seriöst :p Har dock gett upp hoppet om Sverige nu och börjat få tankar om att åka utomlands och göra något. Om jag ska jobba eller plugga är dock lite av ett frågetecken. Har sökt lite au-pair jobb här och var i världen. Fick svar från en familj i Belgien och en i Schweiz idag. De i Belgien sade jag nej till, kändes inte 100 så. Den i Schweic låter rätt bra. En ettårig liten flicka, 7-18 fyra dagar i veckan, de betalar franska kurser och plan ner osv. Känns dock som väldigt långa dagar. Nåt att tänka på helt enkelt.

Just nu om jag ska gå på vad hjärtat säger och inte hjärnan, så vill jag nog hellre åka och plugga spanska i Spanien och sen gå från där och försöka hitta jobb där kanske..Ja ni, inga lätta val direkt. Och sorry om jag vart kort och sur mot er på senaste. (Känn dej träffad Maria ;p)Bara så jobbigt att svara på frågor om hur det går med allt, när man inte vet :p Vet att ni bara menat väl och bryr er, tack för att ni bryr er allihop, mina vänner är de bästa!:)

Saknar livet i D.C något enormt. Allt vi gjorde, alla vanor, shoppingen, retaurangerna, ultrabar, brudarna, ja allt! Tror inte jag kommerkunna hälsa på er på ett bra tag heller :/

Aja, dags att ägna min fulla uppmärksamhet åt TV:n där Tila Tequila drar min uppmärksamhet ;)

Lägg oxå märke till hur många gånger jag använde mitt favvo ord dock i detta inlägget, det är ju dock ett så jäkla användbart ord!!:)




RSS 2.0