11 Juli 2011

Jaha, då var det Måndag igen, sjukt vad veckorna rullar iväg.. blir lätt så när man är upptagen och har mkt att stå i, det mesta är ju rätt skoj så inte klagar man :) Helgen blev relativt lugn, jag och Natasha gäst-bartendade på Sharkeez i fredags, var skoj, lärde oss ett par drinkar t.o.m. Annars var det stranden som gällde.

Veckan som kommer nu är fullspäckad av Events & skoj upptåg:
  • Onsdag tar vi vårt pick & pack och medverkar i Fiesta Ranchera, mexikanskt så blir livat med mycket dans, rytmisk musik och spännande mat :)
  • Torsdag är det Winetasting eller, Vinprovning som det så fint heter på svenska. Jag börjar bli riktigt duktig på det där att lukta, smutta, smaka och allt det där man ska göra, så snart kan ni komma till mig och få expertis råd om viner!
  • Söndag har vi det största och roligaste eventet - Santa Barbara International Film Festival. Vi ska ha en mottagning för VIP gästerna innan allt börjar, och sen även för övriga deltagande. Vem vet, kanske får man spana in en och annan kändis!
Nej, nu ska jag återgå till att svara på email, de rasar in och det är skoj att se hur marknadsförings-försöken ger resultat!




Ny vecka, Nya tag..

Idag var det tillbaka till "jobb" efter en fyra-dagars helg. Blev bara 3 timmar på kontoret dock, sen jobbade jag sista timmen hemifrån. Amanda var bakis och pallade inte trycket haha, Amerikanarna är galna på 4th of July asså. Vi tog det dock lugnt igår efter vi såg fyverkerierna på piren/stranden. Köpte med oss glass hem och tittade på film, skulle både jag och Natasha upp skapligt så blev perfekt :)

Här är lite bilder från Sandbar i Söndags.







Oooops!?

..och fyverkerierna igår kväll (snodda från Alice's kamera)





With ♥
/Sofhie

4th of July 2011

Ja idag är det då USA´s Nationaldag, eller Independence Day som dom kallar det :)
Blir antingen BBQ på stranden eller fest på båt :)
Underbart att vädret är på sitt allra bästa humör med!

Imorgon går jag in på min tredje vecka på praktikplatsen och har därmed redan gjort halva tiden. Blir dock en skoj höst med Pam, många skoj Event att planera och genomföra.
Puss på er all där hemma, hoppas ni fortfarande avnjuter sol och värme ni med!







I'll end with some patriotism for America!!




RSS 2.0