In the summertime when the weather is hot..

Mid-summer celebration, birthday fun and nighttime swimming..couldn't be anything else but great if you ask me. I'm just gonna let the pictures speak for themselves! :)

Midsommar! Truppen samlad hos Anna för grill..
Girlsen + ett fult manligt bihang ;p
Candy shots!

Ute på landet för att fira ;p
My girls are BEAUTIFUL!!

Happy b-day honey!!
Kvällsdopp i Berg
I loooove the Swedish summer!!

♥ SWEDEN ♥


Morgonkaffe i...

..hade gärna velat skriva, i solen på balkongen, men det var fortfarande för kallt ute för att kunna njuta av det. Istället fick det bli i vardagsrummet under en filt, men det var himla mysigt det med.

Ska straxt bege mig till Gamla Linköping för att jobba 10-17, idag ska jag dock vara i handelsboden och lära mig funktionerna och rutinerna där, skoj med lite omväxling :)

Igår var jag och mös med finaste Jennie och hennes vänner på deras båt i Bergs slussar, det är så vackert där nere! Hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag kan komma till Karlstad och hälsa på :)

Nej, tandborstning nu innan det är dags att cykla iväg, ha en kanonbra dag i solen allihop och har ni vägarna förbi Gamla Linköping får ni komma förbi och köpa en strut karameller vettja! :)

Våra två glada spelmän i Gamla Linköping


Royal love..

Ja, det har vart en minst sagt uppmärksammad vecka med intervjuer, förberedelser och spekulationer. Men gud så bra allt blev till slut, om man ska ge dagen ett ord är det väl ändå perfekt. Allt gick enligt planerna och tidsscheman. Man blir ju faktist lite rörd, även om man sitter och ser det hela genom en TV-skärm och det var väl som på när att man fällde en tår :)

Sen kan man väl tycka att det är lite synd om dem att alla ska se allt, de kanske vill vara lite själva och få ta på varann, men så tänker man kanske inte som prinsessa, då är man väl van ;p Men man får väl iaf önska dem all lycka, tvekar inte en sekund på att de båda kommer klara av uppgiften som drottning och hertig galant i framtiden! :)

Daniel och Victoria

♣ Och visst är dom bra fina ihop! ♣


Långledig

..eller iaf fredag, lördag & söndag :) Schemat för helgen är redan fullspäckat, ikväll blir det mys på storan med finaste Sarah, som jag har längtat efter henne! Ta ett glas vin och ta igen vad vi missat under året som vi vart ifrån varann :)

Imorn blir det att umgås med Elin en stund på dagen och sen slår vi ihop några av de bästa från gamla klassen för lite gott dricka, mys och en massa prat om både gamla goda minnen och nya upptåg ;) Sen blir det premiärutgång för mig, kan ni tänka er att jag inte vart ute alls sen jag kom hem till Sverige? Knas..

Söndag kommer en av mina favvo brudar i världen ner från Karkstad till Bergs slussar, nämligen Jennie!! Blir mys på deras båt med några av hennes vänner, kan knappt bärga mig! :)

Sen blire jobb måndag 8.30-18.30 och sen får vi se vad som sker i veckan sen..kanske mys i Motala, om saker och ting går enligt min önskan :)

Nej, nu ska jag och mamsen iväg och handla lite innan Jögga kommer hit.  Jag har vart duktiga dottern och städat lägenheten idag med..var ett kärt återseende med vår svenska dammsugare, Anna fattar ;p

Avslutar med en snygg ego bild bara för att..

Jag från min bästa sida


Uppdatering kanske passar sig..

Insåg att jag sist skrev här när jag fortfarande befann mig i Santa Barbara, vilket iaf för mig känns som en evighet sen :) För att vara ärlig orkar jag inte skriva om allt jag gjort sen dess så jag drar en kortare variant..

♦ Blev upphämtad av finaste syster på Arlanda och spenderade sen fyra dagar i Uppsala/Sthlm med henne, var mys på högsta nivå med picnikfrukostar, parkmys och en massa skratt och tillbakablickande.
♦ Tog bussen med Murta ner till Lkpg där jag möttes av världens bästa mamma.
♦ Firat stora lillebror och ännu längre lill kusinen Josefine som båda slutade nian, fint med sång i kyrkan och man minns rätt väl hur det kändes när man själv stod där för ett antal år sen.
♦ Varit hos pappa och Camilla i Motala och lekt med sötaste Lukas och myst med nytillskottet Ester. Finare barn får man leta länge efter. Håll utkik efter familjefoto i Corren och Motala tidningen :)
♦ Haft introduktion, utbildning och hunnit med att jobba min första dag i Gamla Linköping.

Såg inte ut att vara så mkt, men i det stora hela är väl det iaf vad jag haft för mej :)

Idag är dagen äntligen här då jag får träffa käraste Gums och sen beger vi oss för att fira Annas födelsedag med pompa och ståt i 50-tals outfits och tro mig, klackarna lär slå i taket!

Lite bilder från dagarna som passerat :)


  
    
Tripp trapp trull-syskonen ;p
    
   
   


2.30 am

..är vad klockan är just nu och om en timme blir jag upphämtad av Brian som är världs bäst och skjutsar mig till LA.  Det är svårt att hålla ögonen öppna, men bättre o va trött när man ska resa så man kan sova :) Bättre för jetlaget med..

Kommer definitivt sakna Santa Barbara och mitt liv här, men känns skönt att få komma hem till familj, vänner och Sverige ett tag med.

Ska gå och få ihop allt nu en sista gång med väskor och rum som ska vara tomma osv.

See ya all in Sweden!! :D


RSS 2.0