Lyckliga flickan..

..blev jag efter jag fick reda på att jag nu fått jobbet i Gamla Linköping i sommar!! Introduktion den 7:e & 8:e och sen schemalagt efter den 24:e. Detta betyder en massa tid med alla er underbara i Linköping och att det äntligen löst sig för sommaren..lång resa dit och ännu är jag väl kanske inte där till 100%, men på god väg!

Sex and the City 2 var bra igår, man vet lite vad man har att vänta sig nu efter så många säsonger på TV och en film innan denna. Men de är ju ack så glamorösa, roliga och snygga för det! Hörde den haft premiär i Sverige innan den hade premiär här..? :)

Ikväll blir det hej då-fest för Sonia som flyttar ÄNDA till LA ;p Och sen kanske nån passar på att säga hej då till mig för ett tag med :) Blir skoj att dra ihop ett gäng av de få som fortfarande är kvar.

En uppåt låt kanske passar sig med som avslutning på all denna positivitet, älskar denna nya versionen med Lil Mama..


Sex and the City 2 premiär..

..igår frågade Christina, anna och de andra tjejerna om jag ville med och se filmen, nä ska spara pengar svarade jag. Men sen till min lycka hittar jag en gratis biljett som jag och Anna fick en gång. Så nu får jag följa med trots allt! Jippi! Sähär galey glad blir en sugen Sofhie då..


Usher O.M.G!!

I just can't get enough of this song! OMG is the only thing I have to say - both about Usher still being oh so hot and about the song being so addictive! :)




Life at its best!

Igår var min födelsedag och det var en riktigt bra sådan med, bästa jag kan minnas på länge! :) Började med att anna ville bjuda på brunch nere i hamnen, sen gick vi längs vattnet lite och tittade, yoghurtland på det och sen hem en sväng. Sen svirades det om till klackar och klänningar och så vidare..ni vet svängen :p Var iaf en skoj kväll med Anna och Sonia, skönt o bara va brudar ibland med :)

Idag smorde vi på oss solkräm och chillade på stranden. Skönt med ledighet nu..

Bilder kommer senare, nu ska jag göra nåt vettigare! :)


Summerbreak 2010 has officially begun!

Vilket somrigt inlägg detta ska bli! Om inte annat glatt! är så otroligt lättad över att denna terminen är över och inte minst att de senaste två veckorna av slit, stress, svett, blod,  tårar och sjukdomar är över! :)

Och till råga på all lycka är det min födelsedag, eller ni i Sverige har iaf redan börjat gratulera mig för fulla halsar och knän, dock känner jag att jag vill vänta med att säga att det är min födelsedag tills jag vaknar imorgon bitti. Kanske är detta förvirr ett tecken på att stanna uppe till halv fyra inte är vad man ska göra? Haha..

Imorgon ska iaf jag och finaste Ana-Banana (Inga gruuüöna tauck - Anna é Götebörgaree!) luncha, annas present :) tackar man för! Ska oxå passa på att stämpla mitt VISA och be om CSN fee-reffereal och Enrollment Verification eftersom CSN aldrig vill göra det lätt för en med blanketter, eller rädda miljön för den delen! Vad hände med  tvåtusen-talets elektroniska medel? :p Aja, inte ens det kan dra ner mitt muntra humör just nu..

♥ Och om exakt 14 dagar landar jag på Arlanda! ♥


Sunstruck or maybe just struck by all the stress..

Mitt i allt elände inför finals, research papers etc. ska man ju gå och bli sjuk med förståss..eller sjuk och sjuk, vene om det kanske är efter att ha vart ute i solen flera timmar i sträck på konserten i lördags. Har iaf frossa, huvudvärk och den där obehgliga feberkänslan när allt i kroppen ömmar (Dock ingen feber..), så vene vad det är, vill bara att det ska gå över dock så jag kan koncentrera mig till 100% på plugg, svårt när man inte mår bra..men men, vem är man att klaga egentligen :)

För att vakna till liv i väntan på att den starka värktabletten ska göra susen, började jag titta på "Modern Family", riktigt bra serie, stämmer så jäkla bra in på dagens familjer med intriger, skilsmässor, nya fruar hit och halvsyskon dit - dock är serien i komedi form så det blir mer kul ;p intresseklubben antecknar, jag vet!


..Okej, random inlägg men jag är  sjuk, stressad och glad över allt annat än att plugga...men nu ska nog den där  essayn bli skriven iaf kanske :/ om nån har nåt skoj att bidra med till min research paper vad gäller "Sixtenth century christianity in Europe" eller "Twentieth century communism/fascism" skulle det vara kanon!


Så vare Måndag igen..

..och denna veckan är sista veckan innan Finals-veckan, så fritid kommer jag väl inte ens veta vad det är känns det som. Men sen kommer jag ju hemmåt snart, och det är absolut inte fy skam alls! Saknar alla och allt där hemma så mycket att det ibland gör lite ont. Tänk om man kunde fixa sig ett sommarjobb med, det vore prickarna över Ö:t!

Helgen som passerat var iaf en trevlig sådan och innehöll dans, alkohol, sol, vänskap, musikvideo inspelning..ja You name it! :)

Har tyvärr inte tid att uppdatera här mer för nu är det dags att titta efter lite fler jobb innan jag ska upp till Campus på lektion. Efter det ska jag plugga i bibblan och innan lektionen måste jag hinna med lite andra "ärenden" på Campus.

Til next time!

 En liten halvtaskig bild från Studion igårkväll..
Ska bli kul att se slutresultatet av videon sen..

Busy schedule..?


11.00 - 12.00  Matteläxa #18 och #19
12.00 - 13.00  Security & Loss uppgifter
14.00 - 15.00  Möta Erik i Student Service building
15.30 - 17.30  Mattelektion 15.30 - 17.30
19.00 - 20.30  Gym
                      Middag
                      Förfest
10.30 - 01.30  Ray's spelning på SOHO



Grattis pappsen!

Idag är det min pappas födelsedag - han är bäst och jag grattar honom så mycket jag bara kan! Gammel farbror nu, men ändå nybliven pappa till lilla Ester, bara MIN pappa! ♥

Idag var en sån där morgon/förmiddag då man vaknar och inser att man stängt av alarmet..så istället för att gå upp vid 10 som planerat och göra matteläxa och sen ha lite tid att göra annat innan lektion, blir det nu att äta frulle (medan man skriver och läser bloggar såklart ;p), göra matteläxa och sen gå och ha 2 timmar matte lektion. Alltför mycket matte på schemat om du frågar mej! Men nu är det bara denna veckan och nästa kvar innan finals-veckan. Så stress på hlögsta nivå..därför jag inte hinner uppdatera så mycket här.

Söker även jobb inför sommaren fortfarande så om nån vet nån/ har något så tipsa gärna! :)




Idag är det såhär varmt ute..tänkom man kunde få vara på beachen och njuta av det..!

Hello Math and hello hazelnut coffee ♥


Vardagsuppdatering..

..för er där hemma som intresserar er av den biten av bloggen! :)

Kom tillbaka från att ha vart en sväng på beachen för ett tag sen. Det blåste dock halv storm så efter tio ton sand i näsa, mun, hår, väska..you name it - drog jag till Anna som var på skolan och titta på Baseball match. Stannade en sväng, förstår inte riktigt reglerna, som brännboll men ändå inte..förvirrande! ;p Nu när jag kom hem gjorde jag och Sonia ett andra foto collage att sätta upp i lägenheten, EGO! Haha..

Annars har det vart mycket i skolan, och man kan väl bara förvänta sig mer nu de sista veckorna antar jag. Men om 35 dagar är jag iaf hemma i Sverige igen. 3:e Juni landar jag i Stockholm. Blir hemma till 18:e augusti, blir mysigt att få mysa med familjen och vännerna med förståss :) Hoppas fortfarande på att få sommarjobb, men det ser tyvärr inte ljust ut - en nackdel med att ha rest runt så mycket, man har inte hunnit knyta lika mycket jobb kontakter hemma i Sverige. Men vi får se..

Vädret blir bättre och bättre (hörde dock att ni hade 15 igår när vi hade 13 ich blåsigt så..). Idag har vi 20, men det blåser som sagt..skönt med vind men inte storm..hehe.

Back to Security & Loss managment studies..



A pic I took in the Park the other day





RSS 2.0