Brakfrukost.

Så var påsken förbi. I söndags blev det middag i Sant Ynez hos Todd's föräldrar. Har med avsikt inte skrivit så mkt om Todd här, såg att familjen Svensson undrat i nån kommentar vem han var, inte så att vi är pojkvän-flickvän men vi har träffats i lite mer än två månader nu, han är helt ok ;) Alltid lik nervöst att träffa föräldrar första gången, eller komma in i vilken familj som helst utan att känna någon tycker jag. De var iaf hur gulliga och snälla som helst, badade i poolen, grillade och åt en massa snask..trevlig dag! :) 

Hoppas ni där hemma hade en kanonbra påsk ni med och åt en massa gott! Saknade lite svenskt godis faktist *Hint, Hint*

Tre veckor kvar i skolan för den här terminen, sjukt vad tiden går! Matteprov på Torsdag, Uppsats#4 ska in innan fredag och sen projekt + reklamuppslag DUE på måndag. Blir lite plugg ändå :)

Såg att det visst var någon mässa på campus idag med företag som sökte praktikanter, får nog kila förbi där med på väg till MathLab, börjar närma sig nu.

Nej, kläder ska nu på..dags att påbörja dagens måsten!



Bild från Sandbar i torsdags..

Sura busschaufförer..

..kan vara bland det värsta jag vet! Igår på bussen hem från skolan var det en tjej som sprang ikapp oss på bussen (framifrån, så han såg henne garanterat) precis när han börjat köra. Han blev tvugnen att stanna en sekund för en bil var ivägen framför, trodde han skulle öppna, och det trodde den glada tjejen med, man såg lättnandet i hennes ansikte. Nej då kör sura buss gubben iväg, mitt framför henne. Jag blev bara så arg! Vad är det för fasoner, hade tagit honom en sekund extra att öppna dörren. Ville gå fram och skälla på honom, men hindrade mig själv. Sa istället lite halvhögt "So mean and unnecessary" och fick en ond blick som svar i backspegeln.

Nej, människor som inte känner med andra eller kan ta en sekund av sin tid att hjälpa en annan retar gallfeber på mig. Har själv sprungit ikapp samma busschaufför en gång och han gjorde samma sak mot mig den gången.

Var bara tvugnen att ventilera detta..idag är det 100% matte på schemat och sen blir det gymmet ikväll.


Alla busschaufförer borde ha denna mannens inställning, förstå hur många som skulle vara mycket gladare om man bemöttes såhär när mn klev på..mer glädje åt folket!!

Måndag..IGEN

Hur kommer det sig att helgerna alltid går alltför fort..hinner inte ens inse att det är helg så är den över igen.
Torsdag bestod av fest med Zahara, Natasha & Johanna..skoj att samla alla mina favvo tjejer och gå ut utan killar för en gångs skull :) Mycket dans.
Fredag tog jag och Natasha oss upp tidigt (10 :p) och blev av med all vår smutstvätt, efter det tyckte vi att vi förtjänade belöning så vi åkte ut till La Cumbre och shoppade lite nödvändigheter. På kvällen blev det ännu en utgång med Natasha och Johanna, ÄNNU mer dans blev det och kvällens höjdpunkt måste ha vart när DJ'n på Sandbar spelade 20 minuter oavbrutna Britney Spears hits, om vi var glada! Konstigt att alla försvann från dansgolvet och vi var de enda? Britney haters! ;)
Lördag och Söndag spenderades i manligt sällskap och vi bockade bl.a av två gympass och lite shopping åt honom.
Imorse var vi uppe med tuppen för att köra hans bil till verkstaden innan han släppte av mig här hemma och tog sig vidare till jobbet.

På mitt schema idag står uppsats skrivande och tillverkning av en reklam kampanj till vårt engelska projekt, Speaker Sneaker..vilket är just vad det låter som, en sko som spelar musik. Bra uppfinning tycker vi!
Blir en späckad vecka även denna och det är svårt att inse att det bara är 4 veckor kvar av terminen nu, sjukt vad tiden rinner iväg!
Vädret är sådär underbart exotiskt, 23° och sol, man är mer än gärna ute då :)
Slutligen vill jag passa på att ge en slängpuss till min vackra lillasyster Ester på hennes 1 årsdag, tänka sig att det var ett år sen hon kom till världen..saknar henne och övriga familjemedlemmar enormt! ♥

What a day!

Dagen började tidigt med att allt självklart gick fel - kunde inte hitta en outfit som tycktes bra nog för min stundande praktik intervju, när outfiten till slut kommit på kladdade jag självklart mascara på den vita blusen, spillde ut kaffet över mitt CV och hann inte äta frukosten alls. Detta innebar att jag var alltför sent ute att springa upp till busshållsplatsen, som tur var fanns Natasha's cykel till hands. När jag väl kommer till busshållsplatsen inser jag att buss 15x inte alls går därifrån, liftar med en annan buss upp tre stopp, ser 15x passera, blir avsläppt och får kasta mig ut i trafiken och springa över gatan för att springa ikapp bussen.
Efter att tillslut ha kommit på bussen och bytt till två andra bussar är jag då äntligen framme, insåg dock inte alls hur långt det var från busshållsplatsen ut till själva hotellet (stod 3minuters gångväg på google maps, detta var ju i själva verket 16 minuters gångväg). Fram kom jag dock, svettig och med ömmande fötter efter att promenerat upp och nerför antalet backar i högklackat. Hittar iaf in och intervjun tar knappa 20 minuter. Men nu har jag vart där, intervjuats och nu äre bara att vänta, håll tummarna gott folk! :)
I övrigt var det en bra dag. Mat inhandling med Natasha, matte lektion, installering (eller nja, försök till det iaf) av ett nytt dörrhandtag till mit rum - ett med lås så man får vara ifred. Detta försök har nu resulterat i att jag inte har något handtag alls då jag gav upp och överlåter någon av mina manliga huskamrater denna syssla.
Kvällen spenderades med Natasha och Kasra på Starbucks.
Imorgon är det uppsatsskrivande i allra högsta grad, engelska lektion och sen kvällslektion.

Nedan följer lite bilder Natasha framkallat från sin engångskamera (de är en månad eller så gamla dock). Lägg märke till kvalitén..

While u were sleeping.

Måndag och första dagen efter en veckas Spring Break. Känns tufft att bli kastad rakt in i en heldag av skrivande på Research Paper men har man inte jobbat på den under lovet som man planerat får man kanske skylla sig själv lite grann. Matteprov på Torsdag, tre intervjuer med diverse viktiga personer, ett studiebesök på Biltmore och så ska det hinnas med att ta sig upp till doktorn med..Blir en hektisk vecka minsann.
Jag trodde ju min insomnia försvunnit men det är bara på helgerna (efter att ha druckit) som jag tycks kunna somna, inget annat hjälper och efter alla dessa veckor nu känner jag hur jag kommer gå i väggen och bryta ihop snart om inget hjälper..medicin är alltid sista utvägen men måste man så måste man.
Igår kväll var allt annat än rolig, en vän till mig blev tvugnen att säga adjö till sin kära hund Mandy på morgonen så jag fick agera gråt- och kramsällskap under natten tills han somnade, det gör ont att se någon man bryr sig om vara så ledsen. Det fick ju dock oss att komma närmare och man kan ju inte annat än att vara där och stötta, att förlora någon som står en nära är alltid lika svårt!
Nej om man ska ta sig upp till det kära biblioteket igen då kanske, ett ställe jag absolut inte saknat denna veckan. Om någon har någon uppfattning eller åsikt på hur tonåringar blir påverkade och influerade av dagens TV program (det min uppsats handlar om) så tar jag gärna emot argument och idéer.
Vi har ju iaf tur med vädret, 21° och soligt, det får humöret och klumpen i magen att kännas lite lättare.

RSS 2.0