Sunny Days ahead..

Idag har varit en sådan där solig "vårdag" som vi skulle sagt om det varit i Svearike. Jag fick två matteböcker sålda och ivägskickade - lite extra klirr i den tomma kassan såhär precis innan CSN dimper in på kontot igen, förhoppningsvis inom en snar sådan framtid.

Vi har även fått heltäckningsmattan rengjord, alla väggar målade, och hunnit flytta tillbaka våra möbler in i våra rum igen. Det känns sådär rent som det inte alltför ofta känns, från golv till tak, skinande rent. Nu ska vi hålla ordning minsann!

Hunnit lära känna den nya roomien Natasha. Hon verkar jättego och snäll, fredag är hennes födelsedag, så denna helgen ska det firas. Både fira in "ny", ren lägenhet med nya roomies och födelsedagen såklart! :)

Till råga på all denna lycka kom routern hemskickad idag, efter mycket om och men (1 timmes jobb) med telefonister hit, kablar dit, fick vi till slut ihop det, jag och Chanse, och nu funkar det galant! Serier för hela slanten ikväll, klarat av både Modern Family och favvon Cougartown alla redan.



No love lost,
No love found.


Kommentarer
Postat av: jörgen auer

Hej, Sofhie,

roligt att du trivs och mår bra.



Och du! Ett jättestort TACK för ditt jättegulliga julkort med nyårshälsningar. Det hade vi inte väntat oss. Och jo, julen var som den brukar vara här, barnbarnen var lite otåliga och gnälliga, tomten kom - en riktigt ful en - vi åt gott och jag drack en del (nej, bara lite).

Precis som förra året har vi också haft en massa snö. Men nu räcker det, tack.

När du kommer hem är du hjärtligt välkommen hit för en fika eller bara för att prata om du känner för det.

Vi önskar dig ett gott nytt år och en bra och glad framtid.

Inger o Jörgen

2011-01-17 @ 00:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0