Ny bloggdesign..

Har nu fixat en ny design och header till bloggen, vad tycks? :)

Idag mår jag sådär..var hos doktorn igår för min tå. På denna kliniken jag gick till (typ mer som en vårdcentral) visste doktorn inte riktigt vad han skulle kunna göra åt den, så han gav mig antibiotika som jag ska äta nu i en vecka samtidigt som jag ska göra rent tån varje dag med varmt vatten och tops. Blir det inte bättre efter det måste jag gå till en fot-specialist som antagligen då kommer föreslå en mindre operation på tån..Vill inte att det ska behövas så hoppas allt vad jag har nu att antibiotikan ska hjälpa, antagligen inte..Vi får vänta och se helt enkelt! Grejen med antibiotika är att jag alltid mår så himla illa när jag äter det och sen blir kroppen så himla svag. Måste nog se till att äta lite extra under tiden jag tar antibiotikan, kanske hjälper..

Ikväll ska jag och Anna ha film maraton och mys..vi ska ut imorgon, då min roomie har fest på en av nattklubbarna, så bäst vi stannar hemma idag och vilar upp oss eftersom ingen av oss känner oss hundra procent friska riktigt..

Ska sätta mig ner och plugga nu. Har två engelska uppgifter att göra + att jag måste läsa den boken, och sen har jag även hospitality att göra..vill inte komma efter med det!

Btw. mitt nya nummer är: +1-805-280 5051, om ni känner för att ringa någon gång :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej Sofhie..tänkte bara kommentera med att om du dricker alkohol imorgon så hjälper inte antibiotikan, du borde ta en funderare om du ska ha en vit kväll!! är på jobbet så skriver bara kort kan skriva mer i helgen..puss o kram

2010-02-05 @ 12:27:08
Postat av: Anna

Älskar sidan gumman! Riktigt, riktigt snyggt måste jag säga :D Krya på dig med fossingen, tänker på dig! Puss puss

2010-02-10 @ 12:55:23
URL: http://fenjaofsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0