Gomorron Sverige, gonatt Sofhie..

Ja, ska alldeles straxt krypa ner i säng. Har suttit och gjort en ny header till bloggen, ändrar nog den och hela designen imorron. Hatar hur bloggen ser ut just nu, blev bara så när jag gav upp sist :p

Imorn blire upp skapligt, göra engelska uppgift om socialism och kritiskt tänkande vad gäller källor och skribent av texter. Ska även göra hospitality, två kapitel att läsa och en uppgift kvar. Sen ska jag ringa min engelska lärare och meddela att jag måste missa lektionen imorron, har en väldigt bra anledning faktist. Min tå mår inte bra! Gick till skolläkaren idag och hon vart helt chockad. Min tå har ett bra tag nu vart svullen, öm, varat och blött men jag har trott det berott på nageltrång/invuxen nagel. Dock var det ett bra tag sen jag en såg en nagel som vuxit in eller liknande, hon sa att det tydligen kunde sprida sig i blodet och bli riktigt allvarligt om man gick med en såan här infektion för länge..och då jag gått med den så länge jag kan minnas - minst ett par månader - krävde hon att jag går till läkare imorron. Antagligen kommer jag få börja med antibiotika och sen gå till en fot-specialist doktor som får se hur vi ska följa upp och hantera det. Är jäkligt orolig faktist, först och främst för att läkar vård i detta landet kan kosta skjortan, och skorna..men även för vad de ska göra. är livrädd för sprutor och klämmer de och har sig kommer jag dö av smärta! Det gör lixom rätt ont bara att gå,sitta eller vara. Bara det att jag blivit van och lixom ignorerat smärtan, jag är inte den som klagar i första taget, finns ju alltid folk i världen som har det värre lixom.

Men men, det hör till morgon dagen. Och Mac har vart så söt idag och oroat sig, han ska följa med, känns skönt! han är så underbar och fin!

Nu ska jag försöka sova en sväng..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0