Lucia..

..hemma i ett snöklätt iskallt Sverige VS. Kalifornisk värmebölja alá 22º grader. Sjukt hur det kan vara så himla varmt i mitten av December. Igår slog vi därför slag i saken (säger man så?) och hade en BBQ på stranden :)

Senare på kvällen åkte Tin, Jesus jag och Jessica ner till piren för 25 års jubileum av "Parade of Lights". Hndratals båtar var klädda i ljusslingor i olika häftiga mönster..gick tyvärr inte att få bra bilder så det får bli min minneshemlis :p

På väg tillbaka till bilen bevittnade vi ett Swat-team med poliser som satt och siktade på en hotellbalkong över gatan. Var en gubbe som gick fram och tillbaka och ut på balkongen, där hade han satt upp två gevär. Inget hände och vi fick gå därifrån. Eftersom de var 8 poliser och ingen gick in måste det ha varit ganksa seriöst. Ska hålla utkik i nyheterna efter uppdateringar.

  
  


Hoppas ni har det mysigt hemma i vintermörkret, att ni dricker mycket goda varma drycker och äter en massa pepparkakor, lussekatter, skumtomtar och annat gott!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud så härligt ni har det "overthere" - liiite skillnad på temperatur o klimat haha!!! Härligt med beachparty :-) Himla snygga former du har sötnos! ;) Tränar du mycket eller är du "bara" lyckligt lottad? Fin är du i alla fall :-) Ha det så gött i värmen! Rock on! Kramis från ett snöigt o kallt "Svedala"!

2010-12-14 @ 17:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0