Goooo Vaqueros!

Kom precis hem från att ha vart på säsongens första "American football"-match på skolan, skolans lag heter "Vaqueros" (betyder förövrigt jeans på spanska :p). Dock orkade jag och brudarna bara med en timme sen drog vi hem igen. Var ganska kallt och då man inte örstår alltför mycket av vad spelet går ut på, även efter att ha fått det förklarat grundligt gång på gång, gav vi upp..jag fick iaf med mej en fleece-filt med Vaqueros inprintat på. Behövs till sängen, börjar bli kallt om nätterna nu med bara lakan och tunn filt (Jennie ligger o gosar i duntäcke varje natt, har flera gånger seriöst funderat på att sno ett av hennes TVÅ (!?), men nu behövs ju inte det..).

Idag har för övrigt vart en ganska bra dag. Började med att ställa klockan och släpa mig till gymmet, fick med Jennie oxå och trots den värsta träningsvärk jag någonsin haft (karate utan streching och annan träning 4 dagar i veckan börjar göra sitt) så klarade vi oss även hem och ner till poolen ör avsvalkning och lite jobb på brännan. Dock kan man verkligen märka att hösten börjat komma även hit nu, lite småkyligt om kvällarna och morgnarna och inte alls samma tropiska värme längre. Men så länge det finns sol bänkar vi oss nere vid poolen minsann :)

Ikväll blire även utgång downtown med brudarna, blir skoj..får se var vi hamnar. Ska iaf bestämma kvällens outfit nu, slänga på kvällens LP-skiva (eller ja lägga in partyblandningen i Windows media player iaf) och sen korka upp lite vin..kan det bli bättre? En lördag när den gör sig som bäst helt enkelt  :)

Hoppas ni har det bra med därhemma i regnet (?)..



Pussisar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0