Två fullspäckade dagar..

Ja igår var jag på campus redan vid 10 (det även fast jag inte har någon lektion förrän 18.30). Jag hade ett möte med en internationell "counselor", vi lade upp mitt schema för nästa termin och pratade igenom lite vad som hända skall i framtiden..det redde iaf ut några av mina frågetecken! Efter det tog jag mig till "student office building" för att göra ett spanska prov. Man får 60 minuter på sig att ta sig igenom provet - det är ett prov för att se vilken nivå i spanska man är på. "Bli inte förvänad om du inte hinner med alla 100 frågor på en timme, de blir nämligen svårare och svårare" varnade glada tanten innan jag gick in. Jo man tackar, 12 minuter tog det mig sen var jag klar och det utan att det ens kändes svårt någon gång. Så nu måste jag vänta på svar från dem innan jag kan skriva in mig i någon spanska inför vår terminen, hoppas de snabbar sig.

Efter testet tog jag mig till bibblan där jag valde kurser inför nästa termin. Inte hundra på vad jag vill att mitt major ska vara ännu, blivit lite osäker på sista tiden och kanske vill stanna inom hospitality iaf, så jag har valt att göra några av mina såkallade "general education"-klasser nästa termin. Det är kurser alla måste läsa, typ som att vi har matte, svenska, engelska som alla måste läsa, fast detta är en massa annat med. Lite jobbigt men till slut valde jag iaf matte 4, engelska 110/120, astronomi och sen spanskan då. Så blir ingen rolig nästa termin, och mycket mer plugg än det varit denna, men det ska nog gå bra, har ju haft det jäkligt slappt denna så..!

När jag ändå var i bibblan gjorde jag 2 timmars online matte och sen snackade jag lite med Anna innan jag gick hem, bytte om och drog på karate. En väldigt nyttig och effektiv dag!



Idag hade jag bestämt träff med Harry utanför bibblan vid 11.30 för att plugga några timmar hospitality. Dock blev det inte så då han skulle åka till en specialist doktor i LA - han har fått en knöl av okänd art på ena sidan kinden/hakan och de kunde inte fastställa här vad det var så han ska undersökas av lite specialist folk. Hoppas det inte är någon elakartad tumör bara! När jag ändå var på campus, duschad och redo som aldrig förr för att plugga gjorde jag klart hela min matte "paj", två veckor i förväg, nu kommer min käraste lilla Mrs Lansing att bli upp över öronen glad! Man är ju inte favvo elev helt utan anledning ;p Sen gjorde jag två kapitel hospitality innan jag drog ner Downtown för att titta på en lägenhet inför nästa termin. Denna var nog dock en av de värsta jag sett. Eller det var inte så illa men LITET och luktade jäkligt äckligt när jag kom in. Det var en äldre fransk tant som bodde där och som hyr ut ett rum med tillhörande privat toalett och ingång. Men för $750 i månaden ska jag ha betydligt bättre än så kan jag säga. Så den blir det inte! Roligare att även om man har eget rum, bo med andra studenter..måste ju skaffa lite nya vänner nu med ju när alla drar ifrån mej ;p Men ska titta på en annan imorron som ligger ännu bättre, så hoppas den är fräsch, tjejen som bodde där verkade himla trevlig när jag ringde förut.

Nej nu ska jag iaf ta mig till gymmet innan den här skol-veckan är slut! Är ju thanksgiving imorron så ingen skola varken torsdag eller fredag. Känns skönt! Får se vad som händer då..blir iaf en hel del tid vid poolen kan jag tänka mig, måste ju jobba upp brännan nu innan Brasilien! Inte många dagar kvar nu, inte insett än att jag ska åka, men fanken vad kul det ska bli!!:D

Nej, gymmet var det ja!

Puss på er alla där hemma! Såhär på thanksgiving ska jag tänka på er allihop och vara tacksam för att jag har så många underbara vänner och en så stor och härlig familj som bryr sig om mig! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0