En söndag i Salamanca..

Salamanca kunde inte vara mer levande än nu! Hela juni månad (med fusk start igår) är det "International art month". Det invigdes igår med en dunderbra konsert på Plaza Mayor..det var ett band som hette Cycle. Tror de var från England. Försökte hitta dem på youtube, men icke..de var iaf himla bra. Lite rock/pop/dance alltsamammans blandat kanon! :) Blev att hänga där med Morgan och Manuel och sen som vanligt gå till Chupeteria Daniels :)

Och varmt är det med! 32°C. Nästan omöjligt att vara i solen under dagen. Speciellt eftersom det inte finns någonstansman kan bada. Men tror att jag efter detta inlägg ska ta med mig boken och ipoden och lägga mig i skuggan någonstans. Kanske nere vid floden, där svalkar vinden lite :)

Ja vad händer annars? Foothill college som jag ville söka till i USA, meddelade mig i veckan att mitt program inte kommer hållas längre..lite trist tyckte jag, så nu är det bara att söka igen och hitta ett nytt college att söka till. Får se hur det går..

Får en ny roomie idag med..Anette från Frankrike står det på dörren. Får se hur hon är. Förhoppningsvis bättre på att hålla rent och fräscht än min Brasilianska roomie Mayara. Hon  lter all sin mat ligga ute på köksbänken för att sen lägga tillbaka mjölkprodukter och allt i kylen (ni kan ju tänka er hur fräscha de måste vara efter att ha legat ute i denna värme). Hon diskar heller aldrig sina kastruller, torkar upp allt kladd efter matlagning eller tar ut soporna. Så det är lite som att bo med ett barn/tonåring antar jag ;p Idag vaknade jag på ett dunderbra humör dock och städade hela lägenheten (inklusive hennes smutsiga badrum), så nu luktar det gott :)

Aja, dags att äta upp min fräscha sallad som står här bredvid och sen dra mig utåt!
Hoppas ni har det bra där hemma och att ni med får njuta av lite sol!

Besos ♥




Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej Fhiie...allt är bra förstår jag!!?? Här är det alla tiders, solen skiner från en klarblå himmel o sommaren är här. Det går visst att bada i Vätterviken fick vi höra idag och det bådar gott för oss som kommer ha nära till Varamon sen. Nu är det nära för flytt, det känns lite pirrigt faktiskt. Och ska bli så härligt!! Du flyttar i samma veva som vi, fast du till Granada. Tråkigt med den där utb. som inte blev av. Hoppas det dyker upp nåt annat som lockar, kram o puss från oss alla, vi saknar dig

2009-05-31 @ 21:52:13
Postat av: Camilla

Hej på dig!! Hoppas att allt är bra med dig och att studierna flyter på bra. Här har värmen lämnat oss o istället har kyla o regn o blåst tagit Sverige. Vi förbereder oss i tankarna mer o mer vad som stundar, flytt!!!:) Vi mår bra o det är vi så glada för, det är många förkylda o hostiga lite här o var. Saras student närmar sig också och du kanske har läst om henne o Niklas. Usch det är jobbigt att bli lämnad!! Ta hand om dig så hörs vi snart kram kram o puss puss, vi saknar dig

2009-06-03 @ 22:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0