Brasilien dag 1..

Ja, för ungefär 7 timmar sen nu landade jag på Brasiliansk mark efter en 17 timmars lång resa. Blev uppmött av Carlos, kärt-återseende-glädje uppstod osv. Sen åkte vi fel ett antal gånger innan vi till slut hittade till den Brasilianska restaurangen som Carlos försökte hitta. Var en sån där Brasiliansk restaurang där de kommer in med kött på "stora grill-pinnar" och serverar hela tiden. man blir verkligen mätt, men mycket gott! Vi hade en sådan i Salamanca men denna slog Salamanca restaurangen alla gånger! Sen åkte vi hem till Luciana en gemensam vän till oss, mötte även henne när jag pluggade i Salamanca. Carlos har möte nu ikväll mellan 9 och 12, så hon är min barnvakt :p Hon åkte och jobbade två timmar hon med, men hon ska nog vara hemma snart. Får se vad vi tjejer hittar på ikväll. Det är bra för spanskan att vara med henne då hon inte pratar någon engelska alls, då får man träna :)

Annars gick resan bra. Tog flygbussen från Santa Barbara till LA igår vid 8.20 på morgonen. Flög till Chicago för mellan landning och sen vidare till Sao Paolo. Känns riktigt skoj att vara här och mycket har han planerat på schemat Carlos, så vi har fullt upp med resande osv.

Nej nu kommer Luciana hem här, svårt att skriva på svenska och prata på spanska :p Återkommer en annan dag!

Saknar er! ♥



Ps  - Jag har nog aldrig sett regnet ösa ner som det gjorde här för nån timme sen, SPÖREGN var bara för namnet, tydligen är det vanligt under den brasilianska sommaren att det regnar och åskar minst en gång i veckan. Men men, äre sol de andra dagarna kan det ju vara skönt med omväxling! Ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0