Översvämning & stopp i avloppen..

Ja det var vad vi möttes av imorse. Matilda hade vart på toa och kommer springandes in i vårt rum och skriker "Toaletten svämmade över och nu flyter det bajs i hela badrummet". Komiskt just då men när det visade sig att det även hänt i köket och att inget åkte ner vart vi mindre glada. Efter att ha ringt alla hyresvärdar, managers och diverse insatta kom till slut vår kära Wolfgang "Woffe" till räddning med en rörmokare som fixade det. Ingen bra start på en bakis dag :p

Woffe fick iaf dåligt samvete och kom tillbaks med jordgubbar senare, så söt så söt..tror han fjäskar för att vi ska baka pepparkakor (han skriker "pfeffarkaka" över gården varje gång han ser oss - typ) Men nu kanske han förtjänar dem sen till jul :)

Igår blev det iaf grillning och för-drinkar vid poolen innan första utgången för USA (för min del iaf..). Vi drog till en "club" som hette "Tonic" rätt trevligt faktist..mer ett ställe för att socialisera, men jag träffa någon att öva spanska med så större delen skedde på spanska, alltid bra :) Lägger in lite bilder istället..inte mkt mer att skriva om det.

Idag vart det en slapp dag vid poolen och sen blev det american-pancakes med jordgubbar och glass! Tack Malin för det :)

Och nu vankas det lite plugg och sen film..


                    Med plastpåsar på fötterna avlägsnade hon löskuken från duschen för att inte skrämma livet ur Woffe...igen ;p 



Och nu satte Matilda på "Du vet väl om att du är värdefull och omtyckt för den du é.."-låten, fick mig att tänka på min kära mamma sjungandes den i vacker körstämma. Saknar dej litegrann mamma! :)

 


Kommentarer
Postat av: Stefan

Hej Sofhie !tråkigt med stoppet loppet, inget annat än avföring o toa papper imuggen!Annars verkar ju allt görbra.Här har vi det fint,vi är inne i hjulet igen o då snurrar det bara på ,igår var vi o snurrade i den snurrgungan som sara o du körde vid lukas dagis. Detta efter en tur i skogen med lite kantisar o blåbär.Kanonkul tyckte Lukas o vi me.Inget hemarbete igår alltså,bara hushållssysslor.Hur gör ni med sånna saker?Har haft datorn på lagning så vi läser ifatt lite både på din blogg o på saras ansiktsbook. Kollade/lyssnar lite på youTube! hittade en kanon bland gitarrister kolla in honom o spisa flitigt,sök på Sungha Jung!Puss o kram pappa!

2009-08-31 @ 19:51:47
Postat av: malin

aah.. pannkakor måste göras om :D

2009-09-02 @ 00:00:19
URL: http://malinekman.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0